2777
2789
عنوان

شوهرم بعد از ۵ ماه اومد ‌.

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 69 پست
تو باهاش زندگی کردی واقعا فکر میکنی ازش برمیاد ؟ کتکت زده تا حالا . بدجنسی و آزار اذیتت کرده تا حالا ...

نه کتک تا حالا نزده ‌‌. اتفاقا خیلیم دل رحمه . 

ولی میگم بالاخره بحث ۳۰۰ تا سکه است . هیچی از هیچ کس بعید نیست .🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعدم شهر هرت ک نیست

اگ بلایی سرت اورد کار خودشم تمومه

هرکی هرکیه مگه

اصلا اگ میترسی یجا باش قرار بذار ترجیحا یجا ک ازش خاطره عاشقانه دارین هردو

برو حرفایی ک پشت سرشه رو بگو و بگو ک چقد دوسش داری و دلت نمیخواد کسی زندگیتونو خراب کنه و ازش امضا بگیر ک کمکت کنه وسواستو ترک کنی و همراهت باشه و اسیب روحس و فیزیکی بت نزنه

دوشیزه

برای همه نور آرزومندم 
خوب شاید یه طوری برنامه ریزی کنه که قتل به حساب نیاد .  مثلا بگه خودکش کرد یا تصادف بود .  ...

ایی بابا الان مو رو از ماست در میارن مگه الکیه اگه نمیخواستت نمیومد دنبالت این روزام انقد طلاق زیاد شده ک دیگه کاری ب مردا ندارن واسه مهریه

🥰Baharam🌹
نه کتک تا حالا نزده ‌‌. اتفاقا خیلیم دل رحمه .  ولی میگم بالاخره بحث ۳۰۰ تا سکه است . هیچی از ...

حالا انگار که ب این راحتی ۳۰۰ سکه رو بر میدارن تو دادگاه میذارن تو طبق میدن بهت 🤣 قسطی تک و توک شاااید ربعشون ازش بگیرن .. قتل واسه چی قانون مث چی پشت مرداس مگه دیونه شدن زنشون بکشن ک مهر ندن . خوب نمیدن . 

هیچکس به خاطر مهریه همچین کاری نمیکنه کاری نداره براش که تو دادگاه میگه درآمدم کمه نمیتونم پرداخت کن ...

اتفاقا خود شوهرم امروز میگفت مهریه اصلا دیگه برام مهم نیست نهایتش یه تومنه ماهی ‌. میتونم بگم ندارم . مثلا میخواست بگه به خاطر خودت اومدم نه مهریه .

بابا مگه فیلمه اخه .هیچکس اندازه تو همسرتو نمیشناسه به هیچکس گوش نده برو روزای خوب رقم بزن برای خودت ب چیزای منفی هم فک نکن

آن چیز که قسمت توست از کنارت نخواهدگذشت🕊️🤍
بعدم شهر هرت ک نیست اگ بلایی سرت اورد کار خودشم تمومه هرکی هرکیه مگه اصلا اگ میترسی یجا باش قرار ...

امروز با هم بیرون بودیم . اومده اینجا ولی خونه مامانم اینا نمیاد . با مامانم مشکل داره .که میبینم حق داره ‌.😑

خیلیم خوش گذشت . خوب بودیم با هم . لعنت به وسواس .😭

اتفاقا خود شوهرم امروز میگفت مهریه اصلا دیگه برام مهم نیست نهایتش یه تومنه ماهی ‌. میتونم بگم ندارم ...

بنظرم اطرافیان شما توی بیماری وسواستون بشدددت مقصر و موثر بودن . مادرتون داییتون ک میگید . ممکنه خودشونم مبتلا به وسواس هستن . وگرنه میدونستن نباید ذهن شمارو درگیر کنن . 

بنظرم اطرافیان شما توی بیماری وسواستون بشدددت مقصر و موثر بودن . مادرتون داییتون ک میگید . ممکنه خود ...

آره دقیقا . مامانم که اینو گفت گفتم استرس دادی بهم ‌. 

بعدش پشیمون شد گفت نه منظورم یه چیز دیگه بود . 

ولی کار خودشو کرد .😞

2810