2777
2789

سلام خانم‌ها 

وقتتون بخیرتا حالا شده برای تولد(یا یه مراسم دیگه) بچه‌تون یا بچه های فامیل ندونید که چی بخرید؟ اکثر افراد توی این زمینه سرگردون هستند. من برای این قضیه با توجه به علاقه بچه‌ها به بازی‌های موبایلی، یه راه حل پیدا کردم.

من یک برنامه نویس بازی هستم و برای هدیه( هدیه تولد یا غیر تولد ) برای بچه های ۳تا۹ ساله یک بازی شخصی‌سازی شده طراحی کنم به این صورت که عکس کودک و چندتا صدای تشویق(که شما کودک رو تشویق کرده باشید) رو از شما می‌گیرم و میدم به طراحمون تا بصورت کارتونی طراحیش کنه، بعد من بازی رو طراحی میکنم و ازش خروجی اندروید میگیرم و بهتون تحویل میدم. 

حالا چندتا سوال: 

۱. به نظرتون این هدیه جذابی هست؟ 

۲.آیا شما روتون میشه به جای یک هدیه فیزیکی، یک هدیه مجازی به بچه بدید؟نمی‌ترسید که پدر و مادرش بگن عجب هدیه مسخره ایه؟

۳. این هدیه با توجه به طراحی کاراکترش و طراحی محیط و برنامه نویسیش قیمتش حدوداً ۵۰۰ زار تومن میشه. آیا شما اگه بهتون پیشنهاد بشه، می‌خرید؟ اگر نه، چرا؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان. به تازگی با یک سایت و اپلیکیشنی آشنا شدم به اسم لایف لندز. که محتوای کاملی از قبیل انیمیشن، کتاب،فایل صوتی،نقاشی و کلی بازیهای رایگان داره. حتما سری بهش بزنید که هم خودتون و هم فرزندتون سرگرم میشید.