2777
2789
سلام خانمها شوهرم یه گرفتاری بزرگ براش پیش اومده خیلی غصه میخوره سعی میکنه من نفهمم ولی من حالت نگاهشو وقتی غمگینه میفهمم تو رو خدا تو این روزهای عزیز برامون دعا کنید ارامش به خونمون برگرده الان 5ماهه که ارامش از زندگیمون رفته
من براتون سرويس اشپزخونه و ملحفه ميدوزم اينم شمارمه٠٩٠٣٥٩٩٧٤٠٨

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شالله مشکلتون حل و دلتون شاد بشه. صلوات زیاد بفرست
خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
انشاا...مشکلتون حل بشه عزیزم....
آنقدر خوب که با هر مقدار بار سنگین گناه ، اگر پشیمان شویم و توبه کنیم باز هم مهربانانه ما را می بخشد و آنقدر بخشنده است که باز فرصت جبران را در اختیارمان می گذارد آری خدای خوبی داریم خدایی که مشتاقانه ما را می نگرد با چنین خدای بخشنده و مهربانی ؛ ناامیدی از درگاهش معنایی ندارد
واست صلوات فرستادم
با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee
الهی که مشکلت هر چی که هست به بهترین وجه ممکن حل میشه انشاءالله و لبخند روی لبات میشینه . الهی آمین
خدایا به حق خون به ناحق ریخته ی امام حسین حقانیت را در زندگیم محقق کن !!!... من به معجزه ی تو ایمان دارم .