2777
2789
عنوان

مدرک مربیگری یوگا دارم.به نظرتون درآمد داره

| مشاهده متن کامل بحث + 7853 بازدید | 25 پست
به نظرت یوگا خوبه یا فیتنس

فیتنس هم عالیه.اگر دوست دارین با جوونا کار کنید فیتنس ولی یوگا اکثرا میانسالن.بستگی به توانایی بدنی و علاقه خودتون داره.برای آزمون یوگا حداقل باید سه سال کار کرده باشین موقع امتحان سختگیری میکنن.در خصوص آزمون فیتنس اطلاعی ندارم 

فیتنس هم عالیه.اگر دوست دارین با جوونا کار کنید فیتنس ولی یوگا اکثرا میانسالن.بستگی به توانایی بدنی ...

چچری برم سرکار از کجا شروع کنم ؟ چون راستشو بخوای من فقط مدرکشو گرفتم بلد نیستم زیاد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب مگ مجبوره وکیل پلاستیکی شه وکلای کانون الان پول پارو میکنن

پلاستیکی نیست عزیزم وکیل کانون وکلای مرکز هست یازده سال ولی بخواد با وجدان کار کنه و پرونده رو به صرف حق الوکاله زیاد داشتن بر نداره وضع مالی خوب نمیشه.با وجدان بیدار در رشته وکالت ،پول درآوردن سخته.اونم رتبه 23 بوده یازده سال قبل شهر تهران

درسته حق باشماست ولی به نظرتون درآمدش حدودا چقدر میشه

میشه لطفا بگین چجوری مدرک مربی گری گرفتین؟ برا گرفتن مدرک لازم نیست قبلا باشگاه و کلاس یوگا و اینا رفته باشیم و بعدش بریم برا مربیگری؟ لازم نیست رشته مون حتما تربیت بدنی باشه؟

منم مدرک مربیگری فیتنس دارم تو بیمه کار میکنم مثل شما 

میشه لطفا بگین چجوری مدرک مربی گری گرفتین؟ برا گرفتن مدرک لازم نیست قبلا باشگاه و کلاس اینا رفته باشیم و بعدش بریم برا مربیگری؟ لازم نیست رشته مون حتما تربیت بدنی باشه؟