2777
2789

۲۰سالمه رتبه برتر کنکور بودم بعد ماه ها امتحان و درگیری با دوستم هماهنگ شدیم بریم بیرون(کافی شاپی که یه چهارراه باخونمون فاصله داره🙂)اول گفتم بهش منو ببر اونجا گفت چون حموم بود دیرم میشد گفتم خودم میرم با عصبانیت گفت باشه..بعد که رفتیم یکم نشستیم پاشد اومد اونجا خیلی تعجب کردیم هم من هم دوستم انگار اومده بود منو با یکی گیر بندازه...بعد گفت چیز دیگه ای میخواین بگیرم گفتیم نه بعد حسابمونو داد و رفت ماهم یکم بعد پاشدیم دوستم گفت بریم پارک یکم قدم بزنیم به بابام پیامک دادم صدای گوشیمم زیاد بود ولی بعدش دیدم چنبار زنگ زده و صداش نیومده

اومدم خونه دیدم خیلی عصبانیه..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بز

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉

بابام بی جهت سرم داد میکشید میگفت نمیتونستین با مامانت برین؟

میگم چرا به پسر ۱۵ سالت که صب تاشب بیرونه چیزی نمیگی

میگی چون اون بچس مثل تو... نیس🙂خوبه تا حالا هیییچ اشتباهی ازم ندیدن

شروع کرد به دعوا و زدن  اونقد گریه کردم چشام پف کرده گناه من چیه؟اصلا اینطوری نبود قبلا...کوچیکتر بودم هیچیی نمیگفتن..الان تنهایی میفرستنم یه شهر دیگه برا دانشگاه ولی تو شهر خودمون میمیرن اگه یه ساعت بیرون باشم

اینبار برم دانشگاه دیگه برنمیگردم 

بابام بی جهت سرم داد میکشید میگفت نمیتونستین با مامانت برین؟ میگم چرا به پسر ۱۵ سالت که صب تاشب بیر ...

عزیزم

کاملا درکت می کنم و میفهممت .

منم از خانواده کشیدم و با برادرم که اتفاقا دوست دختر داره هم کاری ندارن .

پیشنهادم اینه که کم کم شروع کن و عادت شون بده.

یه جوری که به خودشون بیان ، ببینن می تونی ، 4ساعت هم بیرون باشی .

والدین کنترل گر واقعا آزار میدن خواهر .

من از پیاده روی نزدیک خونه شروع کردم ، بعد خرید روزانه برای خونه ، بعدم چند ساعت بیرون بودن تنهایی و بی هدف .

من ۲۶سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک ، عاشق مطالعه و دنیای کتاب‌ها هستم . میتونم با هر دوتا دستم بنویسم و آواز اصیل ایرانی رو دوست دارم .❤

کی اومد دنبالت نامزدت؟

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉
عزیزم کاملا درکت می کنم و میفهممت . منم از خانواده کشیدم و با برادرم که اتفاقا دوست دختر داره هم ک ...

اخه من اصلا درکشون نمیکنم زیادم بیرون نمیرم ولی این تبعیض قائل شدن و ب یاعتمادی و اعمال قدرتش خیلییی حرصم میده

کوچیکتر بودم اصلا اینطور نبود..بعد امتحانام با دوستام میرفتیم بیرون ...ولی الان نمیدونم عقده چی رو سرم خالی میکنه

از پدر بودن فقط همین و بلده