2777
2789
عنوان

متولدین ماه مهر ( 92 )

| مشاهده متن کامل بحث + 15726 بازدید | 2093 پست
اوایل بچم اصلا قطره نمیخورد به دکتر گفتم، گفت خارجی بهش بده. مولتی خارجی خریدم 28 هزار تومن و کم بیش میخورد. از اون به بعد ایرانی خریدم 2 هزارتومن مثل قطره خارجی میخورد و الان هم آهن وهم مولتی ایرانی بهش میدم.
من عاشق خبر خوشم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوشگل خانوما خوبید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پسر من کلافم کرده الان 1هفتس مدام میگه مم بده و اویزون منه یاد نوزادیش افتادم ازصبح تا شب هرنیم یا یک ساعت می می میخاد خودشم قشنگ لباسمو میزنه بالا خیلی فکرم مشغوله چرا اینجوری شده؟؟؟؟؟؟؟شما نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟ پسر من اتفاقا اصلا وابسته به سینه نبود ساعتها پیش خاله هاش میموند البته این هفته مدام با خودم بوده دیوووووووووووووووووووووونه شدم
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
ﻟﻨﺎ ﺟﻮﻥ ﭘﺴﺮ ﻣﻧﻢ ﺗﺎﭼﻧﺪ ﻭﻗﺖ ﻗﺒﻞ ﺑﻪ ﺯﻭﺭ ﺷﻴﺮ ﻣﻴﺨﻮﺭﺩ ﻭﻟﻲ ﺟﺪﻳﺪا ﻓﻜﺮ ﻣﻴﻜﻨﻪ ﻫﺮ ﻭﻗﺖ و ﻫﺮ ﺟﺎ اﮔﻪ ﻣﻦ ﻧﺸﺳﺘﻢ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﻴﺎﺩ ﺷﻴﺮ ﺑﺨﻮﺭﻩ و ﻣﺜﻞ ﭘﺴﺮ ﺷﻤﺎ ﺯﻭﺩﻱ ﻟﺒﺎﺳﻤﻮ ﻣﻴﺰﻧﻪ ﺑﺎﻻ و ﺷﺮﻭﻉ ﻣﻴﻜﻨﻪ ﺑﻪ ﺧﻮﺭﺩﻥ, ﺗﺎﺯﻩ ﺗﻨﻮﻉ ﻃﻠﺒﻢ ﺷﺪﻩ, ﻳﻜﻢ اﺯ اﻳﻦ ﻣﻲ ﻣﻲ و ﻳﻜﻢ اﺯ اﻭﻥ ﻳﻜﻲ ﻣﻴﺨﻮﺭﻩ
من عاشق خبر خوشم.
راستی الان دیگه همه چی میتونن بخورن دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟ شماها هممممممه چیز بهشون میدید؟؟؟؟؟ هنوز چیا نمیدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
گل پسرمن ۸ سالشه خداجونم ازالان دعا میکنم یک عروس خوب و نجیب و پاکدامن نصیبم کنی امین😉😉😉
سلام دوستان عزیزم حال خودتون و نینی های گلتون خوبه؟؟؟ لیلا جون من چی بگم که پسرم از وقتی به دنیا اومد تا الان قطره 28 هزارتومنی میخوره ولی خیلی خوب میخوره و هیچ وقت تا حالا بالا نیاورده خداروشکر شبا هم که یه شب خیلی خوب میخوابه وفصط یک یا دوبار بیدار میشه اما یه شبم 4 یا 5 بار پا میشه
🍁🍁🍁🍁
غذا خوردنشم خوبه بد نیست و همه چیز بهش میدم اما باید حتما غذاهاش کاملا نرم و حالت میکس شده داشته باشه تا خوب بخوره اصلا غذای معمولی رو نمیخوره حتی یک قاشق چیکار کنم به نظرتون مشکل حادیه یا نه به مرور زمان خوب میشه؟؟؟ غذاهاشو حسابی نرم میکنم ولی ابکی دوست داره
🍁🍁🍁🍁
من وقتی چند تا نقطه خیلی کوچولو رو دندونای جیجلم میوفته یک لیمو ترش تازه رو از وسط نصف میکنم و آبش رو میچلونم توی یک قاشق بعد با گوش پاک کن سیاهی دندوناش رو تمیز میکنم و بلفاصله بعدش بهش آب یا آب میوه میدم که مینای دندوناش آسیب نبینه ینی مثل وایتکس عمل میکنه
چی بگم والا
پسر من همه جور غذایی رو میخوره مثلا دیشب جوجه خورده.دکترش از اول گفت غذاهاشو میکس نکنم با پشت قاشق له کنم تا به غذای میکس شده عادت نکنه.خدا رو شکر هم تا الان که بد غذا نیست فقط تخم مرغ نمیخوره و میاره بالا.