2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسنا جان اگر میخواهی تو هزینه هات صرفه جویی کنی بهتره فقط چیز های ضروری رو بخری مثل صندلی غذا که بعد از یک سالگی استفاده میشه یک سال به علاوه چند ماه اخر بارداری روی هم یک سالو خورده ای این صندلی بدون استفاده میمونه و جا تنگ کن هست یا کالسکه حتی روروئک 4-5 ماه بعد از به دنیا اومدن بچه استفاده میشه و بزرگ و جاگیره
منم میکم کالسکه ورورویک نمیخام خونم هفتادمتربخداباکلی خرت وبرت اشغال جاندارم امامامانم میکه توک میخای بخری یدفعه بخرجلوجشم مادرشوهرتوجشم باشی اینقداخه مادرشوهرم زرکنه جهازدخترشوهمه ازمن تقلیدکردالان سیسمونی هم میادازمن یادمیکیره وبهترمیخره
خدای مهربونم شکرت که همیشه بامن هستی … ممتاسفم ,منوببخش ,متشکرم,دوست دارم
کریر که عالیه من تا یک سالگی استفاده میکردم خصوصا تو ماشین .فیروز هم خوبه من هنوز از صابون و کهنه شورش برای لباس شستن و پودر لباسشوییش استفاده میکنم شامپوهاش هم راضی بودم تا زمانی که استفاده میکردم
سلام عزیزم لباس به آوران از همشون بهتره. آشور جنسش خوبه ولی سایز صفرش مثل یکه. از اول از سایز 0 سه یا چهار دست بگیر ولی از این ست های چند تیکه نخر که به دردت نمیخورن شامپو و بهداشتی من فیروز گرفتم عالیه. موادش آلمانیه فیروز فقط چون ایرانیه کمتر میخرن مردم. میتونی کالسکه از این تاشوها بگیری. کریر خیلی خوبه من که خیلی استفاده میکنم.
یادمان باشد مراقب اعمالمان، نگاهمان، رفتارمان، گفتارمان و حتی افکارمان باشیم... گاهی حتی مرور یک حرف در ذهنمان جهان را تغییر می دهد...
صندلی غذا هم بزار از 8-9 ماهگی بچه به بعد اگه خواستی بگیر. کلا لباس سایز صفر و یک زیاد نخر. معلوم نیست پسرت ریز باشه یا درشت. مثلا دختر من ریزه هنوز بعضی لباسای سایز یکش اندازشه
یادمان باشد مراقب اعمالمان، نگاهمان، رفتارمان، گفتارمان و حتی افکارمان باشیم... گاهی حتی مرور یک حرف در ذهنمان جهان را تغییر می دهد...
لباس بنظرم بهترینش اشوره هم لک نمیشه با اناتومی. بچه هماهنگه خیلی بچه توش راحته من خیلی دوسش دارم ولی دقت کن اصلشو بخری تاپ لاینم بد نیست من همیشه یه شلوار برا کوچیکی که نمیشینن مانتو و یه بادی می گرفتم وقتی تونست بشینه دیگه بلوز جلوبسته میخریدم .زیادم سایز صفرنخر لوازم بهداشتی شامپو فیروز براپوسته هایی که اوایل سربچه میزنه بهتراز همه اثرمی کنه صابون کالاندولای کودک هم زرا بدنش خوبه یه کالاندولای ایروکس وازلین ایروکس و محافظ پوشک ایروکسم داشته باشی خوبه.
CafeMom Tickers