2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سارا جون منم مثل تو دو تا برادر دارم. خوبه برادرای تو ایران نیستن برادرای من یه پدری ازم درآوردن که اون سرش ناپیدا این بچه هایی که تک فرزند هستن فکر میکنن اگه برادر یا خواهر داشتن چه بهشتی بود این دنیا!!!! اصلا از این خبرا نیست البته به نظرم خواهر خوبه. من خواهر ندارم ولی برادر زیاد به درد نمیخوره .مخصوصا اگه زن بگیرن... کاش من تک فرزند بودم. یا یه دونه خواهر میداشتم
دوست عزیز من مغازه لباس کودک دارم اگه دوست داشتی به گروه ما بپیوندی خصوصی پیام بدید تا اد کنم که بتونید شیر مدیا رو ببینید آدرس اینستاگرام ما TIKTAAK_SHOP اینم لینک گروه گروه پوشاک کودک تیک تاک https://telegram.me/joinchat/060e54100158291b940aeed1552fd1c5
الهی!
به داده ات شکر و نداده ات شکر و به گرفته ات شکر...
که داده ات رحمت است و نداده ات حکمت است و گرفته ات امتحان است ...
سلام.منم بچم اسفنده نوده.مامان کوچولو به نظرم هر کس موقعیت و شرایط خودشو باید در نظر بگیره.اگه اعصابت میکشه یع بچه دیگه بیاری خوب بیار.من که به شخصه فکرشو نمیتونم بکنم.الن تو مسافرت راحتم تو مهمونی رلحتم.یه جا میخوای بری با دوتا بچه سخته.مخصوصا اگه شیطون باشن.من که به نظرم باید بتونی تعادل روررعایت کنی بینشون.اگه از نظر تنهایی میگی شوهر منم یه بچس حسابی بهش رسیدگی و توجه میشه اما من یه برادر دارم که اصلا هم باهم خوب نیستیم.موفق باشی
سلام مامان کوچولو من بچه دومم متولد 90 خدااااروشکر خیلی عالیه واقعا دو تا فرزند رو خیلی توصیه میکنم. خودم شرایط سومی رو ندارم ( از نظر سنی) اگه الان 30 سالم بود شاید به سومی هم فکر میکردم امیدوارم همه مامانایی که به بچه دوم فکر می کنن خدا کمکشون کنه و بدونید که کار بزرگی در حق فرزن اولتون انجام میدین
با دوستت چنان باش که گویی روزی با تو دشمن می شود و با دشمنت چنان رفتار کن که گویی روزی با تو دوست می شود....
من دختر اولم دی 90 هست و دختر دومم بهمن 93 . به قول سامی جون اوایلش خیلی سخته ولی 3-2 ماه که گذشت راحت تر میشه . اگر خانه دار هستید و یا مادر و خواهری کنارتون هست که گاهی بتونه کمک کنه که عالیه . من توی سخت ترین شرایط این تصمیم رو گرفتم . یعنی هم شاغلم و ابان باید برگردم سرکار و هم هیچ کس رو تو تهران دارم . البته اینم بگم که از الان دغدغه سر کار رفتن و بچه ها رو دارم . نتونستم پرستار مورد اعتماد پیدا کنم و مهد هم واسه دومی خیلی زوده ولی چاره ای ندارم .
منم پسرم متولد تیر ۹۰ هست . تصمیم داشتم آذر اقدام کنم برا دومی .ولی بخاطر مسائل مالی که برامون پیش اومد . گذاشتم برا سال آینده ولی هر کس توانایی مالی داره خوبه دومی رو بیاره
پسر اول من متولد تیر ٩٠ هست مامان قربونش دومی هم که فداش بشم متولد اول فروردین٩٣ من الان یه کم از اوج سختی روزهای اول تولد دومی فاصله گرفتم... راضیم ... چون بچه هام با هم خوبن و حتی تو همین سن همبازی هم شدن... منم با خیال راحت دیگه برای خودم برنامه ریزی می کنم ولی هر کس شرایط خودش رو داره... کلا من با تک فرزندی خیلی موافق نبودم از اول
دلتون برامون تنگ شد بياييد به اين آدرس اينستا گرام 00sarabanoo00