2777
2789
عنوان

داداش کوچیکم از دست رفت...

493 بازدید | 10 پست

از وقتی داداش کوچیکم سریال ماهمه مرده ایم رو دیده هی مثل زامبی ها رفتار میکنه گازم میگیره و هعی صدای زامبی در میاره انگار زامبی شده و روز گازم میگیره الان چیکارش کنم درضمن داداشم 4 سالشه

اجازه نمیدادید نگاه کنه 

یه مدت طول میکشه تا از سرش بیفته 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چراانقد اوضاع خونه تون بی دروپیکره ؟!

واقعا اجازه دادید بچه ۴ ساله بشینه زامبی نگا کنه ؟؟!!

متاسفم برای بزرگتراتون

خواهشا تا خوب نشده پارکی جایی نبریدش ، ممکنه به بقیه بچه هام اسیب بزنه

👌 و شیاطین در ملک سلیمان فتنه و فساد به راه انداختند و مردم را دعوت به یادگیری و استفاده از جادوی رسانه برای انتشار اکاذیب و تحریف حقایق کردند .اما خداوند در نهایت جادوی آنان را باطل کرد (سوره بقره ایه ۱۰۲ )...🥰‏دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست... #نزدیکِ_صبح ✌🇮🇷

بچه کهونباید هر فیلمی و ببینه البته من تدیدم نمیدونم چیه بچه ها طوطی وار عمل میکنن برای یه کارتون بچه گونه بزارین ببینه که فکرش عوض شه بره سمت اون 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم