2777
2789
عنوان

هیچ کس به من نگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 37900 بازدید | 1665 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حضرت علی (ع) در این فراز نورانی، که بخشی از کلام مبسوط ایشان است،‌می فرماید: آری خداوندا، زمین هیچ گاه از حجت الهی که برای خدا با برهان روشن قیام کند، خالی نیست، یا آشکار و شناخته شده است، یا بیمناک و پنهان، تا حجت خدا باطل نشود و نشانه هایش از میان نروند، تعدادشان چقدر است؟ و در کجا هستند؟ به خدا سوگند که تعدادشان اندک است، ولی نزد خدا بزرگ مقدارند که خداوند به وسیله آنان، حجت ها و نشانه‌های خود را نگاه‌می دارد... آن ها جانشینان خدا در زمین و دعوت کنندگان مردم به دین خدایند. آه، آه! چه سخت اشتیاق دیدارشان را دارم. نهج البلاغه

اسم کاربری به این قشنگی داری گوشیتو کوک واسه نماز صبح عزیزدلم

مبدونی وسواس دارم همش حس میکنم غسلم درست نیست وضوم اشتباهه...بعد همش وسطش یه رکعت جابه جا میخونم از بس استرس دارم

وسواس رو تمیزی نی فکریه وسواسم 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
مبدونی وسواس دارم همش حس میکنم غسلم درست نیست وضوم اشتباهه...بعد همش وسطش یه رکعت جابه جا میخونم از ...

وسواس فکری با بی توجهی درست میشه عزیزم

یکم زمان میبره عجله نکن کم کم درست میشه

وقتی این افکار میاد سراغت به خودت بگو من توجه نمیکنم و کار خودتو بکن

سعی کن ذکرهم زیاد بگی عزیزم استغفرالله هم زیادبگو

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓
❤این اربعین  تجمع  دل های  شیعه است❤ ❤این همدلی به شوق وصال وظهور توست❤

به نیت حاجت روایی شما دوست عزیز 🌺

يا الله یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 

به نیت سلامتی و ظهور صاحب‌الزمان از طرف شما 

یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓
عزیزم شیطان برای این که لذت عبادت رو بگیره  طوری که شما رو اذیت کنه این فرضیه رو سنگین جلوه ...

شیطان زیادی زرنگه......واقعا از دیدن ادمایی که نماز میخونن لذت میبرم 

واقعا زندگی با نماز و اعتقادات خیلی از استرس های آدم رو کم میکنه و آرامش میده به همه کسایی که به این آرامش رو دارن حسودیم میشه 

من از همین فردا میخونم یعنی نماز صبح ان شاءالله که سست نشم 

از کمک شمام ممنونم عاقبت به خیری رو برا شما ارزومندم

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
❤این اربعین  تجمع  دل های  شیعه است❤ ❤این همدلی به شوق وصال وظهور توست❤

وای که اگر خالصانه ثواب این پیاده روی اربعین 

نذر ظهور مولا بشه 

ان شاءالله چقد جلو بیفته امر ظهور.

آمین

قبول باشه سرکار خانم🌹

شیطان زیادی زرنگه......واقعا از دیدن ادمایی که نماز میخونن لذت میبرم  واقعا زندگی با نماز و اع ...

در پناه خدا 

موفق باشید 

ان شاءالله جز بانوان بهشتی میشید 

و ماهم رو خداوند بیامرزه و به صالحان ملحق کنه

وسواس فکری با بی توجهی درست میشه عزیزم یکم زمان میبره عجله نکن کم کم درست میشه وقتی این افکار میاد ...

خبای از خدا دور شدم علاوه بر مشکلات پیاپی و وانشدنی زندگیم از نظر روحی داغون شدم ....

مرسی عزیزم از کمکت  

در پناه خدا  موفق باشید  ان شاءالله جز بانوان بهشتی میشید  و ماهم رو خداوند بیامرز ...

ان شاءالله عزیزم .....کلا از تایپک های مذهبی انرژی خوبی میگیرم.....خدا نگهتون داره و اجرتون رو بده