2777
2789
عنوان

هیچ کس به من نگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 37900 بازدید | 1665 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امام جعفر صادق (ع) فرمودند:

تنها او (مهدی(علیه السلام)) است که پس از دوران های طولانی بلاخیز و تنگناهای طاقت فرسا، غم ها و گرفتاری ها را از دل شیعیانش برطرف می نماید.

بحار، ج ٥٢، ص 129

سلام ان شاء الله به حق آقای مهربانی ها امام زمان عج الله دامنتون سبز بشه و صاحب اولادی بشید که همگی ...

مرسی ممنونم عزیز 🥺❤🙏🏻🌹

دعا کن امسال حاجت روا شم مادر بشم🥺❤🤰🏻و انشاءلله خدا منو لایق فرزندان سالم و صالح بدونه🤱🏻تو نی نی سایت لایک مثل بووووق ماشین به معنا های مختلفه 😂

🌷امام جواد علیه السّلام انتظار فرج را بافضیلت ترین و راه گشاترین امور می داند: «افضل اعمال شیعتنا انتظار الفرج من عرف هذ الامر فقد فرّج عنه بانتظاره»

«برترین عمل شیعیان ما انتظار فرج است. هرکس این امر را بداند و آن را بشناسد، با همین انتظار در کارش گشایش و فرج می شود...

🤔 تمام گره های کور زندگی فردی و اجتماعی ما شیعیان بخاطر این است که آب حیات را رها کرده و دل خوش به سرابیم، از این رو تمام عمر، لب تشنه و حیران به سمت هر صدا و ندای روانیم.

✅ تنها نسخه به فرموده ی طبیب عالم و راه نجات از هلاکت دنیا و آخرت، انتظار فرج است.

🤲 دعای برای فرج در قنوت نماز امام جوادعلیه سلام و دعای تعقیبات نماز حضرت که برای فرج فرزندشان حضرت مهدیست نشان از اهمیت و جایگاه دعا برای فرج است...

🌷حجت خدا، مظهر تمام صفات الهی در عالم هستی، در هنگام مناجات و دعای قنوت نمازش حاجتش ظهور و فرج

بر پا کننده ی توحید و عدل در تمام عالم هستی یعنی برای امام زمان ما، آخرین ذخیره ی الهی بوده است ‼️

تکلیف ما در این باره چقدر سنگین است⁉️

ما که تمام وجود و هستیمان را به یمن وجود او داریم و روز قیامت تحت لوای امام زمانمان محشور و بازخواست می شویم..

🤲باید چگونه ظهور و فرجش را طلب کنیم.

امام جواد(علیه السلام)👇

قائم ما همان مَهدی است.

او كسی است كه در زمان غیبتش، واجب است انتظار كشیده شود(دقت کنیم انتظار فرج به فرموده ی امام ، امر مستحبی و یک عمل فردی نیست بلکه یک واجب شرعیست که شرط پذیرش تمام اعمال انتظار فرج است) و هنگامیكه ظهور كرد، اطاعتش كنند.

او سومین فرزند از فرزندان من است.

🙏قسم به آن خدایی كه محمد صلوات الله علیه را به نبوت مبعوث گردانید و ما را به امامت انتخاب نمود، اگر از عمر دنیا فقط یك روز باقی مانده باشد، خداوند آن روز را چنان طولانی گرداند تا اینكه قائم ما در آن روز خارج شده و ظهور نماید.

پس با ظهورش جهان را از عدل و داد پر كند، چنانكه از ظلم و ستم پر شده است.

كمال الدين. ج۲. باب۳۶

از امام جواد علیه سلام سوال کردند که چرا فرزند شما را «قائم» می نامند؟ فرمودند: «چون قیام می کند بعد از آن که مردم یادش را فراموش کرده اند.»

و سوال کردند که چرا«منتظر» خوانده می شود؟

فرمودند: «چون در زمان غیبت او عده ای مسلمان خالص انتظار فرجش را می کشند.»

😔آری اکنون فراموشی نام و یاد حضرت در گفتار و کردار ما، شیعیان نمایان است..

🤲اللهم عجل لولیک الفرج🤲

⚘لبیک یا مهدی⚘

خطبه غدیر👇

اساس ، عصاره. جوهر، چکیده، شهد، ، عرق، عصیر،  مرقبُن، بنياد ، بيخ، پايه، جوهر، ذات، ريشه، سِرشت، شالوده، طبيعت، عين، فطرت، كُنْه، گوهر، لُب، مايه، مبداء ، منبع، منشاء ، نژاد و نَسَب دین اسلام است

هویت و شناسنامه شیعه است

کلیدِ معارفِ قران است

خطبه غدیر نجات از مرگ جاهلیت است

غدیر شاه راه ظهور است.

شریان ، شاهرگ ، نبض حیات شیعه ، قلب معارف قران ، راهکار نجات ازتمام بن بست های معنوی است ، خطبه غدیر قلب قران است بدون داشتن قلب، حیات ممکن نیست ، بدون عمل کردن به خطبه غدیر دین و مذهب معنا پیدا نمیکند ، روح دین خطبه غدیر است.