2777
2789
عنوان

هیچ کس به من نگفت

| مشاهده متن کامل بحث + 37900 بازدید | 1665 پست
به نیت حاجت روایی شما دوست عزیز 🌺 يا الله یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک&nbs ...

الاهی  خدا خیرت بده گلم مرسی 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طلوع نزدیک است اگر بخواهیم ظهور تو زیباتر از ظهور همه‌ی زیبایی‌هاست چشم به راه زیباترین بهاریم ...

به نیت حاجت روایی شما دوست عزیز 🌺

يا الله یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 

به نیت سلامتی و ظهور صاحب‌الزمان از طرف شما 

یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

امام محمّدباقر(علیه السلام) نیز‌می فرماید: «لو اَنَّ الامامَ رُفِعَ مِن الارضِ لَماجَت بِاَهلِها کَما یَموجُ البحرُ بِاَهله»;3اگر حجت الهی لحظه ای از زمین برداشته شود زمین همانند دریا دچار موج طوفان‌می گردد

به نیت حاجت روایی شما دوست عزیز 🌺 يا الله یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک&nbs ...

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🌼🌼

عجل علی ظهورک🌸🌸

اللهم عجل لولیک الفرج🌺🌺

السلام علیک یا صاحب الزمان السلام علیک یا خلیفةالرحمن السلام علیک یا شریک القران السلام علیک یا قاطع الربرهان السلام علیک یا امام والانس والجان السلام علیک یا ابائک الطاهرین واجدادالطیبین و المعصومین و رحمةالبرکاة🌼🌼

مهدی جان بیا تا خاک پایت را سرمه ی چشمانم کنم

مهدی جان بیا جانم جانم فرزاندانم بفدایت🌸🌸

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم،یا مهدی ادرکنی❤️عضو گروه قرمز❤️وزن هدف۷۰

مرسی گلم..حاجت روا بشی ان شاءالله  ...من نماز خون نیستم ....خیلی دوست دارم به خاطر امام زمانم و حضرت عباس بخونم به حضرت عباس قول دادم بخونم ولی وسطش جا زدم خیلی دلم از خودم گرفته

نمیدونم اینو چرا به شما گفتم اصلا دلم پر بود  

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🌼🌼 عجل علی ظهورک🌸🌸 اللهم عجل لولیک الفرج🌺🌺 السلام علیک ...

اللهم عجل لولیک الفرج 🤲 

متشکرم 🙏 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓
کاش 😭 به نیت حاجت روایی شما دوست عزیز 🌺 يا الله یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی ع ...

ممنون گلم...برای حاجت روایی شماهم دعا میکنم ...ان شاالله به زودی زود.....خبرظهور آقا....همه رو حیران و غافلگیر میکنه.....یامهدی( عج).

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....
مرسی گلم..حاجت روا بشی ان شاءالله  ...من نماز خون نیستم ....خیلی دوست دارم به خاطر امام زمانم و ...

عزيزم واسه منم پیش اومده

ناامید نشو 

ناامیدی بدترین گناهه و کارشیطان

بلندشو و دوباره شروع کن مطمئنم موفق میشی

ممنون گلم...برای حاجت روایی شماهم دعا میکنم ...ان شاالله به زودی زود.....خبرظهور آقا....همه رو حیران ...

الهی آمین 🤲 

حاجت روا بشی دوست گلم 🌹 

مرسی گلم..حاجت روا بشی ان شاءالله  ...من نماز خون نیستم ....خیلی دوست دارم به خاطر امام زمانم و ...

اسم کاربری به این قشنگی داری

گوشیتو کوک واسه نماز صبح عزیزدلم

دوستان من دنبال یه حدیثم......یه چیزایی ازش یادمه....میشه...کمکم کنید( مومن یا شیعه نمیرد مگر انکه پیش از ان امام زمان خود را ببیند)  این حدیث را کی بصورت کامل بلده...و اینکه از کدوم امام بزرگوار نقل شده؟خواهش میکنم هرکی اطلاع داره بگه....

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....
عزيزم واسه منم پیش اومده ناامید نشو  ناامیدی بدترین گناهه و کارشیطان بلندشو و دوباره شروع کن ...

ممنونم عزیزم....خدا خیرت بده 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed