2777
2789
عنوان

کندی سرعت سایت در دست بررسی است

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 94 پست
مامی مهدیا چرا من با ی مرور گر دیگه میام نمی تونم نظری بدم مثل کسی که اصلا ثبت نام نکرده میشه چرا؟ ________________________________________ شما با چه مرورگری میای که امکان ارسال پست ندارید؟ کسی که ثبت نام نکرده نمی تونه نظر بده اگر موردی دیدید گزارش بدید!!!!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوم تهرانی من درخواست دوستی که میدم یا پیامایی که برام میاد و میخونم،همچنان نوتیفیکیشن قرمزش بالای صفح میمونه
اگر با اسم کاربریم مشکل دارید صدام بزنید لامبورگینی یا مازراتی..قول میدم ناراحت نشم [smiley]s/sm80.gif[/smiley]
خانم تهرانی من برای تغییر نام کاربری دچار مشکل شده ام چون ایمیلی که برای ثبت نام استفاده کرده ام را فراموش کرده ام.. اگر امکانش هست بدون داشتن آدرس ایمیل قبلیم نام کاربری من تغییر کند سپاسگزارم
‏یه بار موقع خداحافظی یکی بجای تعارفات معمول و ارزوی موفقیت؛   بهم ساده گفت: غمت کم... و این قشنگ ترین جمله ای بود که شنیدم...  
کاربران عزی مشکلات کاربری رو در تاپیکی که در این خصوص ایجاد شده عنوان کنید. این تاپیک صرفا جهت اطلاع رسانی کاربران در خصوص بررسی کندی سرعت سایت است و چک نمی شود تا مشکلات کاربری برطرف شود
2810