2777
2789
عنوان

باز سال نو شد و سوالای همیشگیه چرا بچه دار نمیشید ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1940 بازدید | 181 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا کنه مامان شم(اسمت سخته خدایی) سعی کن با داروهای کیاهی و خوردن گرمی و این چیزا که توی نت نوشته تخمک گذاریت رو درست کنی و سعی کنی آرامش داشته باشی
خیر و صلاح من، از هر کس و هر سو و از راههای شگفت انگیز به سویم در جریان است.
آره ماله منم اندازه ی مال زری بود خودمم از بزرگیش تعجب کردم چون فکر کنم 20 روزم از تشکیلش نگذشته بود ولی بزرگ بود نسبت به سنش
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار
صددر صد بچه بوده گلم . بخاطر تخمدانهای پلی کیستیک دفع شده . 3 ماه صبر کن بعد دوباره اقدام کن
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار
حرف مردم که تمومی نداره من یه پسر 6 ساله دارم موقعیت واسه دومی ندارم اما بازم همه میگن چرا نمیاری. و ......
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم و تو چون خود نداری.
رنیکا جون بی زحمت آدرس بده شاید گذرم به شیراز افتاد
درکت میکنم منم دوسال منتظر بودم به وقتش خدا به همه نی نی میده فقط پی گیر درمان باش
ربِّ لا تَذرْنی فَرْداً و انتَ خیرُ الوارِثینَ واجْعَلْ لی مِن لدُنک وَلیّاً یرثُنی فی حیوتی و یستغفِرلی بعدَ وفاتی و اجعلهُ سویّاً و لا تجعَل للشیطانِ فیه نصیباً اللهم اِنّی استغفرُکَ و اتوبُ الیکَ انّک انتَ التّوابُ الرّحیم
2810