2777
2789
عنوان

باز سال نو شد و سوالای همیشگیه چرا بچه دار نمیشید ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1940 بازدید | 181 پست
ایشااااااااااااالله لیلون جون ایشاااااااااااااالله
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار
من این ماه رفتم دکتر گفت فولیت خوب نیست امکان بارداریت خیلی پاینه وقتی پریود شدی شروع کن قرص جلوگیری بخور منم قبل پریود هیچ جلوگیری نداشتم وقتی هم لک دیدم گفتم شاید پریود شدم شروع کردم قرص خوردن اما انگار بارداربودم
زینب جان شرمنده ایم که بهای حسینی شدن ما بی حسین شدن تو بود و شرمنده تر آنکه تو بی حسین شدی و ما حسینی نشدیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااااای شیییییییراز . من تهرانم . عاشق شیرازم شاید امسال اگه خدا بخواد واسه تفریح بیام
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار
منم پلی کیستیکم حالا ی چیزی ازم دفع شده کسی سقط کرده بچه سقط شده شبیه مارمولکه؟ اندازه ی انگشته خیلی میترسم
زینب جان شرمنده ایم که بهای حسینی شدن ما بی حسین شدن تو بود و شرمنده تر آنکه تو بی حسین شدی و ما حسینی نشدیم
مباااارکه زری جونی . آره ماری جون همه بهم میگن بیخیال باش همون ماه حامله ای ولی اصلا نمیتونم بیخیال باشم نمیدونم چجوری از فکرش بیام بیرون
دکتربهم گفت بخور چون پلی کیستیکی تا کیستات خوب شن فکرکردم بخاطر مدروکسی پروزسترون که قبلش میخوردم لک بینی دارم
عزیزم بچم سقط شده امروز خودمم تازه فهمیدم بارداربودم عکسشو بذارم میتونید بفهمید بچه است یانه
زری من سقط داشتم گلم اول کمردرد شدید میگیری بعد علائم پریودی بعد اگه لکه بینی داشته باشی اول لکه بینی بعد روزی که شدید میشه تو همون شدت یه درد وحشتنااااااااااااااک بعد یهو ساکت میشه میری میبینی یه چیزی شکل لوبیا ازت دفع شده ولی دردش وحشتناااااااااااااااااااااااااااکه
2810