2777
2789
عنوان

دخترفامیل شوهرم منوول نمیکنند

416 بازدید | 15 پست

شوهرم مثل اینکه فهمیده پشت سرمن حرف زدند.بخاطرهمین بمن‌گفت بلاکشون کن شمارمم اونا انقدرگفتندتوروخدابده بده دادم‌وگرنه شوهرم بدش میومدک من‌شمارمو به کسی بدم‌مخصوصااوناکه با من لجن حالا الان‌ازواتساپ و خطم بلاکش کردم بعدتوواینستا هی درخواست میدن پیجم اولش بازبود دیدم یه عالمه پیام دادندکه فامطه جان قربونت بشم چرابلاک‌کردی مارو ولی شوهرم‌میگفت پشت سرت نرفای بدی زدندخوشم نمیادحرف بزنی باهاشون خیلی تیکه اندازن ولی خب ول نمیکنند هی میگن چرامارو بلاک کردی زنگم‌میزنیم نمیگیره گوشیت من اصن‌ خوشم‌نمیادازشون ولی چون تازه عروس بودم واسه عیداومدم خودشون گفتندتوروخداشمارتوبده منم‌گفتم‌محمداجازه نمیده رفتند به شوه م‌توجمع گفتنداقامحمدشماره خانمتوبگیریم‌ازش امازه میدی شوه مم رودروایسی گفت باشه اخه ذاتشون خرابه ۳۰ یالشونه و دوستداشتن قبلاباصوهرمن دوست بشند ودخترجاریم میگفت قبلابمن‌گفتند که منودوست کن بامحمدالبته من که خورده ای ندارم ازشون ولی مثل اینکه پشت سرمن‌گفته یودندکه محمد اززنش سرته و میتونست بهترازازیناروبره بگیره شوهرمنم عصبیه به همشون فحش داده پشت سرمن بعدم‌توهم ن حالت عصبی اومدگفت بلاکشون کن حالااونام‌ول نمیکنندمنم اگ بگم هی زنگ میزنندشوهرم‌میگه خطتوعوض کن من خطمودوستدارم و کلی دوست  صمیمی مجازی و واقعی دارم‌ک‌تلگرام‌و واتساپمودارند شمارمودارند دوست ندارم‌عوض کنم ولی اینا مارموزن بنظرتون چی بگم ک نازاحت نشن جلوی روی ادم‌انقدرقربون صدقه میرن ولی پشت سر معلوم‌نیس دیگ چ گفتندک شوهرم‌می.ه نه اصن باهاشون دم‌خودرنشو الانم بخصوص ک‌مریضم و روتختم‌

💔🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی راحت بگو دوست ندارم شمارمو کسی داشته باشه

بگو وقتی شوهرم خوشش نمیاد چرا باید ناراحتش کنم بزار حساب کار دستشون بیاد

فدای سرت ک ناراحت میشن وقتی کسی براش ناراحت شدن تو براش مهم نیست برای ت  هم نباید مهم باشه

بگو عزیزم من دوست ندارم با کسی صمیمی بشم و نیازی نمیبینم شمارمو به کسی بدم .خودتو بگیر واسه اینا

کاش جواب پیج دیگشونونمیدادم‌داره میگه میخاییم بیایم شوهرم‌بفهمه دعوام‌میکنه میگه چراجوابشونودادی

💔🖤
کاش جواب پیج دیگشونونمیدادم‌داره میگه میخاییم بیایم شوهرم‌بفهمه دعوام‌میکنه میگه چراجوابشونودادی

مطمئنی قضیه فقط پشت سر حرف زدنه؟ شاید میخواد چیزی رو متوجه نشی که اونا میدوننش 🤔 

2810