2777
2789
عنوان

چقدر درد میکنه😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1932 بازدید | 21 پست
ممنون عزیزم بیمه تکمیلی داشتم ۲۰درصد تخفیف شد ۱۶۰ تومن  معاینه و یه دونه گرافی با جراحی ریشه

اها پس هیچی فک کردم آزاد انجام دادین 

راستی وزن نوتون چقد بود منو دخترتون تقریبا هم هفته بودیم

اها پس هیچی فک کردم آزاد انجام دادین   راستی وزن نوتون چقد بود منو دخترتون تقریبا هم هفته ...

ببخشید پیام قبل گفتم ۲۰ درصد تخفیف اشتباه گفتم 

۲۰ درصد رو ما پرداخت میکنیم

دختر من برا ۱۴ شهریور زایمانش بود ولی زود دنیا اومد وزن بچش ۲کیلو و۶۰۰ گرم

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید پیام قبل گفتم ۲۰ درصد تخفیف اشتباه گفتم  ۲۰ درصد رو ما پرداخت میکنیم دختر من برا ۱۴ شه ...

پسر من هفته ۳۶ ب دنیا اومد خیلی وزنش کم بود ۲۲۰۰بود الان ۱ماهشه تازه حدود ۲۸۰۰شده

پسر من هفته ۳۶ ب دنیا اومد خیلی وزنش کم بود ۲۲۰۰بود الان ۱ماهشه تازه حدود ۲۸۰۰شده

اخی عزیزم تنش سلامت باشه

دختر منم ۳۵ هفته و ۴روزش بود نوه ی منم الان ۱۷روزشه ۳کیلو شده 

ما شیر خشک هم روزی ۲بار میدیم تا زود جون بگیره😁

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
اخی عزیزم تنش سلامت باشه دختر منم ۳۵ هفته و ۴روزش بود نوه ی منم الان ۱۷روزشه ۳کیلو شده  ما شی ...

سلامت باشی

ان شالله خودتون وخوانوادتون درسلامت وآرامش باشید

منم روزی دوبار شیرخشک میدم تا ۱۵ روز اول هیچی اضاف نکرد اینقدر حرص خوردم حالا خدارو شکر نوه شما وزنگیریش خیلی خوبه

این بچه چهارممه همرو خودم شیر دادم

سلامت باشی ان شالله خودتون وخوانوادتون درسلامت وآرامش باشید منم روزی دوبار شیرخشک میدم تا ۱۵ روز ا ...

خدا حفظش کنه 

منم بچه چهارمم جون نگرفت هنوزم ضعیفه اولش که شیر نداشتم حالا هم غذا نمیخوره ۴سالشه ۱۱ کیلو هس😔😔

خدا حفظش کنه  منم بچه چهارمم جون نگرفت هنوزم ضعیفه اولش که شیر نداشتم حالا هم غذا نمیخوره ۴سال ...

ممنون عزیزم

جدی میگیی طفلکی. خیلی کمه وزنش 

پسر سوم منم وزنش کمه حدود ۳ سالشه ۱۱کیلو

تازه حالا یه کیلو اضاف کرد ۹کیلو بود بهش شربت اوستئوکر دادم یکم بهتر شد شما هم امتحان شاید تاثیر داشت . مکمل کلسیم زینکه تو نت سرچ کنی توضیحاتش میاد دکتر براش نوشته بود

خدا کنه این بچم مثلش نشه خیلی حرص خوردم سر غذا خوردن سومیه