2777
2789
عنوان

واقعا چجور میشه ذات ادما طی زمان عوض میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 20 پست
اینا همش بخاطر کشورمونه نوع جامعه و حتی دینی ک داریم باعث شده زن محدود بشه

ببین همیشه میگن هیچکی نزدیک تر از خانواده نیست اونوقت من از همون خانواده ضربه خوردم مامانم بخاطر دخترخالم من ۱۱ شب از خونه بیرون کرد پس واقعا هیچی از هیچکس بعید نیست اره واقعا تو جامعه ما زن خیلی خیلی اذیت میشه و محدود 

ببین همیشه میگن هیچکی نزدیک تر از خانواده نیست اونوقت من از همون خانواده ضربه خوردم مامانم بخاطر دخت ...

بخدا خانواده خوب یه نعمته اگه داشته باشی 

هم از شوهر بی نیاز هم پول چون خانوادت پشتتن و مستقل هم میتونی بشی و تلاش. کنی..حتی اگه شوهرت بد هم باشه خیالت راحته کسی پشتت هس..

منم مثل شمام...امروز بابام دعوام میکرد چرا با نامزد عقدیت میری خونشون..داداشت دعوا ت کرده گفتم داداشم خودش عقد بود زنش هررپز اینجا بود اون دسگه به من گیر میده من انگار با ابجیم زندونی ام یه شهر هم میریم میگن کجا رفتین نباید برین😢 خانوادم به داداشم هرچی پول بخواد میدن ولی همین خواهر من بگه پول بدین برم درس بخونم یا چشامو عمل کنم نمیدن ک نمیدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا خانواده خوب یه نعمته اگه داشته باشی  هم از شوهر بی نیاز هم پول چون خانوادت پشتتن و مستقل ...

افرین خانواده خوب یه نعمت من خداروشکر واقعا شانس اوردم شوهرم سواستفاده گر نیست وگرنه خدا میدونست چه بلایی سرم میومد

افرین خانواده خوب یه نعمت من خداروشکر واقعا شانس اوردم شوهرم سواستفاده گر نیست وگرنه خدا میدونست چه ...

خدا رو شکر عزیزم  نامزد منم بهتر از خانوادمه یه مشکلاتی هس

ولی حل میشه باتلاش

موفق باشی😍