دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اعتیاد پیدا میکنی به کاپ مطمئن باش خیلی راحته. من شغلم جوریه که ساعتهای طولانی سرپا وایسادن داده ...
یعنی تو ۸ ساعت پر نمیشه خالیش نمیکنین؟؟
من یک مادر بیمارهستم مادری ک با وجود بیماری تنها آرزوش دیدن عروسی دختر کوچولوهاش برام دعا کنید بیماریم پیشرفت نکنه تا دخترانم در اوج کودکی شاهد رنج کشیدن مامانشون نشن تا لبخند کودکانشون رو لباشون خشک نشه
من یک مادر بیمارهستم مادری ک با وجود بیماری تنها آرزوش دیدن عروسی دختر کوچولوهاش برام دعا کنید بیماریم پیشرفت نکنه تا دخترانم در اوج کودکی شاهد رنج کشیدن مامانشون نشن تا لبخند کودکانشون رو لباشون خشک نشه
تو هشت ساعت یکی دوبار دستشویی میرم خالی میکنم ولی پر پر نمیشه هیچ وقت منظورم اینه با اینکه ساعتهای طولانی سرپا وایمیستم حس چیز اضافه ایی ندارم ولی برای پد جدا از تایم دستشویی رفتن باید سریع سریع میرفتم عوض میکردم و با عرض معذرت دچار سوختگی میشدم انقدر طولانی سرپا وایمیستادم. ولی اینو تا زمانی که دستشویی میرم حس نمی کنم که دارم
ببین فضای اون داخل همینجوری مثل لوله باز نیست که برگرده حتی اگه مقداری برگرده باز سرپا میشی نیاد پای ...
ممنونم عزیزم موفق باشید
تو هشت ساعت یکی دوبار دستشویی میرم خالی میکنم ولی پر پر نمیشه هیچ وقت منظورم اینه با اینکه ساعتهای ...
چقدر خوب ممنونم بابت توضیحات کاملتون همیشه سالم باشید
عزیزم شما میتونی پد استفاده کنی و ابدا اجباری نیست کاپ امتحان کنی منم از تصور دو تا بچه داشتن حالم ...
این دومورد هیچ ربطی به هم نداشت مگه شما اون کاربرا رو میشناسین که بچه دارن یا نه که بخواین بهشون حرفی بزنین اصلا دو قضیه جدا و بی ربط به هم رو چه جوری یکیش میکنین
این دومورد هیچ ربطی به هم نداشت مگه شما اون کاربرا رو میشناسین که بچه دارن یا نه که بخواین بهشون حرف ...
عزیزم هر کسی روی یه چیزی تعصب داره دیگه
یه عده رو با دلخوشی ها و تعصبات کوچیکشون تنها بذارید😊
شازده کوچولو با ادب پرسید: بیوطنها کجا هستند؟گل گفت: بیوطنها؟ خدا میداند که کجا میشود پیدایشان کرد. باد این ور و آن ور میبردشان. نه اینکه ریشه ندارند؛ بیریشگی، حسابی اسباب دردسرشان شده...(شازده کوچولو، آنتوان دوسنت اگزوپری.ترجمه و اقتباس کنتـ مونت کریستو)