2777
2789

بچه من یه سالو سه ماهه که عروسی کردم 

تو این مدت اصلا خوشی ندیدم 

شوهرم خودش یه جورایی مشکل روانی داره جوریکه تو زندگی شخصی خانوادمم دخالت میکنه 

تو این یه سال دعوا و شکایت بازی اینجور چیزا خیلی زیاد داشتیم 

خیلی در حقم بدی کرده در واقع در ماه دو سه بار دعوای شدید که باعث میشه همیشه چشام اشکی باشه

خانوادشم از خودش بدترن از اول بهم هیچ احترامی نزاشتن فقط طرف پسرشونو گرفتن فقط به من میگن تو باید لال شیو زندگی کنی 

الان من تو این وضعیتم 

شوهرمم از یه طرف کارش یه شاخه ایی از مکانیکیه و پول خوبیم درمیاره ولی چون مغازش کوچیکه یکم سختشه

الان میخواد یه جای بزرگ اجاره کنه که پنجاه میلیون پول پیش میخواد بهم میگه بده ببرم گوشواره و گردنبندتو بفروشم 

منم موندم وسط 

سرعقدم بهم هیچ طلایی ندادن جز اینا 

من وضعیت زندگیم درست نیست اصلا نمیدونم ماه دیگه این خونه هستم یانه میترسم بدم طلاهارو بعدا خودم ضرر کنم 

بنظرتون چیکار کنم ؟☹️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شرایط زندگی هرکسی متفاوته

ولی منم مثل تو بودم حتی بدتر .. ولی یه مدت پا فشاری کردم گفتم طلاق میخوام رفتم خونه پدر و جواب هیچ کدومشونو ندادم 

مهریمو گذاشتم اجرا ..یه سه ماهی طول کشید ولی تحمل کردم 

آخرش شوهرم ترسید و دید که واقعا داره از دستم میده ،خودش و خانوادش اومدن معذرت خواهی و منم برای برگشتن کلی شرط و شروط گذاشتم و محضری دادم امضا کنه اونم قبول کرد 

و برگشتم الانم 2 سالی میگذره و زندگیم خوبه

شرایط زندگی هرکسی متفاوتهولی منم مثل تو بودم حتی بدتر .. ولی یه مدت پا فشاری کردم گفتم طلاق میخوام ر ...

منم رفتم 

مهریمم گذاشتم اجرا 

پافشاری کردم 

اومدن 

ازش تعهد محضریم گرفتم 

ولی ادم نمیشه اذیتاش بیشترم شده

من جای شما نیستم ولی نظرم اینه ببین اگه مرد زندگیه حرف تو رو میخونه نه کسی دیگ واقعا اگه میتونی روش حساب کنی طلاتو بفروش ن اینکه طلا رو بدی بعد به پوست پیاز بفروشتت

خانومم اصلا خودتو گول نزن با حرف خام نشو اگه بدردت نمیخوره اصلا ببین اصلااااا این اشتباهو نکن ک بعد پشیمون شی

ای بابا چی بگم والا از بزرگترت کمک بخواه

راه برگشتم یکم سخته متاسفانه 

خونه ناپدری بودم نمیتونم برگردم اونجا 

یدونه پناه دارم اونم خونه پدربزرگمه 

که اوناهم پیرن دلم نمیاد اذیتشون کنم ولی مجبور به برگشت باشم میرم اونجا پشتوانم خیلی ضعیفه اصلا ندارم☹️

راه برگشتم یکم سخته متاسفانه خونه ناپدری بودم نمیتونم برگردم اونجا یدونه پناه دارم اونم خونه پدربزرگ ...

عزیزمم🥹 امیدت به خدا باشه گلم بزرگترین پشتیبان هممون فقط خداست