2777
2789
عنوان

کی احساس کردی ی معجزه توی زندگیت رخ داد؟یا کی خودتو بلند کردی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 27 پست
من الان دارم از آزمایشگاه برمیگردم و پنجشنبه جواب یه سری آزمایش مهمم و میگیرم، دعا کنید معجزه بشه و ...

گل یخ عزیز اول بهت خداقوت میگم ک تنها سرپرست فرزند عزیزت هستی .دوم اینکه تو خانم قوی هستی همین ک تا الان پس این شرایط بر اومدی سندی بر این ادعاست. سوم اینکه دعا میکنم و صدقه بده 

مشکل اینه که وقتی طرف سمی باشه و باهاش دایم در ارتباط باشی چه خوشت بیاد ازش چه نیاد ناخوداگاه اخلاقش ...

اره منم اینو در خودم میبینم اما مدام مچ خودم رو میگیرم . توهم میخوای مهاجرت کنی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدای تو.دوست داری برامون بگی چی شد ک این آدم سرراهت اومد؟احتمالا خودت ی کار غلط رو درست کردی یا ی خو ...

نشی که حیفی جونی من هنوز خودمم نمیدونم چیشد که واقعا خدا یکاری کرد همیشه میگم نمیدونم چه کار خوبی کردم به کی کمک کردم که خدا خوشش اومد و به عنوان پاداش اون اومد تو زندگیم

من معجزه زیاد دیدم تو زندگی حتی تو همین موردی که خودت گفتی هم معجزه دیدم و واقعا جز معجزه نمیتونم اس ...

مورد خیلییی زیاد بوده یکیش اینکه یه آدم سمی تو زندگیم بود با وجودش نمیتونستم یه اب خوش بخورم همش به خدا میگفتم خدایا نمیدونم چجوری اما تو کلی راه داری هرجور میتونی اون فردو از زندگیم دور کن بعد جوری که اصلا فکرشم نمیکردم کلا از صفحه زندگیم پاک شد 

کاربری هفتم🤪هیچوقت وقت واعصابتونو با بحث کردن آدم مغز زنگ زده هدر ندید👍
سال 98 به طور خیلی فاجعه امیزی پارتنرم منو ول کرد و من چون عزت نفس نداشتم التماس میکردم که برگرد حتی ...

نبات عزیزم ازت متشکرم که آنقدر عزت نفس خوبی داری و برامون با جزئیات گفتی . لذت بردم آنقدر توانمندی. چه رشته ای میخونی عزیزم؟

ازدواج کردم بچه میخواستیم به همه گفته بود شوهرم ما بچه میخوایم و مادرشوهرم وخواهر شوهرم چه تهمتا که روم ندادن😭گفتن تو دزدکی قرص میخوری بچه گیرت نیاد و همین حرفا گریمو در اوردن اومدم قهری خونه بابام خستم کرده بودن خیلی گریه کردم همون ماه خدا هدیشو داد بهم

موقعی که بخت را قسمت نمودند بر بشررانده گشتم از درش با تیپا و توپ و تشرمرغ بخت از بام من تا بی نهایت پر کشیدبر در بختم زمانه با ملات آستر کشید.                                 میشه برای اینکه دعواهام باشوهرم کمتر بشه یه صلوات بفرستین التماس دعا
قوربونت عزیزدلم شیمی آلی میخونم دکتری هم همینو میخونم به امید خدا❤

چقدر خوب پس تو هم مثل من علوم پایه میخونی. چقدر خوشبختم از آشنایی باهات شاید بعدا تاپیک زدم تگت کردم . موفق باشی قشنگم