2777
2789
منم جایی  ندارم برم  و احساس میکنم افسرده شدم  و کلی فکرو خیال دارم  و کلی ...

من اوضاعم از تو بدتره گلم ولی نوجونیم چی داره تو خونه جون میده میترسم روزی بچه هام ازم بپرسن نوجونیت چطور بود نتونم جوابشون بدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلا چیکار کنم 

ب خودت برس کلاس ثبت نام کن باشگاه هر روز برو بیرون فیلم بگیر ببین اهنگ گوش کن دوست خوب پیدا کن باهاشون برو بیرون خانوادتم کوچیکترین حرفی زدن با اخم و جذبه و خیلی محکم جوابشونو بده و بگو در حدی بزرگ شدم و رشد کردم ک خودم بتونم برا خودم تصمیم بگیرم ب حرف هیچکسم بها نده کافیه دو بار دعوا شدید کنی و جیغ و داد بکشی چنان حساب کار میاد دستشون و راحت میشی ک نگو😂😂واقعا چرا بعضیا اینقد ضعیفین ک عوض اینکه انتقام از ملت بگیرین میخوایین خودتونو نابود کنین؟ حال خوبتونو خودتون بسازین منتظر هیچکسم نباشین فقط کافیه بخوایین هر چیزی رو در کمتر از ی هفته میتونین ب دستش بیارین

چرا اخه وقتی حتی نمیزارن برم پارک کنار خونمون مگه زامبی بیرونه که نمیزارن

خونوادت کار درستی می کنن

الان سنی که تنها خودت بری 

نیست

حتی پارک نزدیک خونه

با خودشون برو بیرون 

افسردگیت هم احتمال زیاد به خاطر سنت هست

میگذره ❤ برو کلاسی که دوست داری

ورزش زبان نقاشی عروسک سازی و ...

هر چیزی که دوست داری

برقص شیرینی و ... درست کن 

از این کارها

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊
ب خودت برس کلاس ثبت نام کن باشگاه هر روز برو بیرون فیلم بگیر ببین اهنگ گوش کن دوست خوب پیدا کن باهاش ...

سن استارتر رو میدونی ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊
جانم من درونگرام همین مدرسه به زور میرم چه برسه به کلاس

درونگرایی به این مریوط نیست

من سنم از دو برابر شما هم بیشتره‌و در مورد درونگرا یا برونگرایی اطلاعات بالایی دارم که اینو میگم

به هر حال برای سما راه حال درمان افسردگی ایناست

وگرنه خونوادت رفتارشون اشتباه نیست با توجه به سنت

سن استارتر رو میدونی ؟

ن الان دونستم😐😐با عرض پوزش استارتر عزیز با توجه ب سنت این حالتات طبیعیه چهار سال دیگه تحمل کن خوب میشی من هم سن تو بودم فقط سی دی برنامه کودک میدیدم باز خوبه ک گوشی و لپ تاب داری بدون خانوادتم نباید جایی بری با مامانت رفیق شو برو پارک و گردش افرین دختر قشنگم نی نی سایتم نیا گلم حیف تو نیس ک بیای میون دغدغه های زندگیه بزرگترا؟البته ب شدت بهت کلاس رقص رو پیشنهاد میکنم حتما برو 😘😘😘

ن الان دونستم😐😐با عرض پوزش استارتر عزیز با توجه ب سنت این حالتات طبیعیه چهار سال دیگه تحمل کن خوب ...

آره

حدس زدم

توصیه هات واسه چند سال دیگه خوب بود

الان‌بخواد اینطوری باشه فقط در حق خودش ظلم‌میکنه 

و خون به جیگر خونوادش

آره حدس زدم توصیه هات واسه چند سال دیگه خوب بود الان‌بخواد اینطوری باشه فقط در حق خودش ظلم‌میکنه& ...

همون بهتر میخوام بفهمن که چقدر براشون عزیز بودم حقشونه بچشون رو از دست بدن تا راه خوشی برای داداش کوچیکم باز بشه و خودشو نکشه

همون بهتر میخوام بفهمن که چقدر براشون عزیز بودم حقشونه بچشون رو از دست بدن تا راه خوشی برای داداش کو ...

یه روزی متوجه میشی خونوادت دشمنت نیستن

علاوه بر این

آدمایی که خودکشی کردن

پشیمون شدن

خیلیاشون التماس میکردن نجاتشون بدن

ولی دیگه دیر شده

و می میرن

پس فکر نکن این راه درستی هست

همین دو تا بچه هستید ؟ با مادرت بیشتر دوست باش

با دختر تو فامیل یا دوستانتون هم

این روزا برای هممون بوده

به خاطر سنی هست که توشی

راستی میتونی کتاب بخونی

بنویسی

پادکست گوش بدی

و حتی خودت پادکست بسازی

مطمئنم یه دختر درونگرای نوجوون میتونه برای خودش راههایی که از وقتش لذت ببره خلق کنه