2777
2789
عنوان

فقط میگه دخترم دخترم دخترم....

| مشاهده متن کامل بحث + 7268 بازدید | 119 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما خودت بچه ای ،،بچه واسه چیت بود 

به دختر خودت هم از الان حسودی می‌کنی ،،،واقعا که درکت نمیکنم 

یعنی اینقد آویزون همسرتون هستین ؟؟؟؟

باید از خدات هم باشه که پدر خوبی هست و توجه می‌کنه 

و شماهایی که خوشی زده زیر دلتون !!

هی خداشکررررررررررت ،،،،،،

من ۸ هفته هستم شوهرم میگه پسرم چطوره. خودش سونو گرافی کرده🤭🤣

من چون خودم شاغلم دلم میخواد دنیا بیاد بدم بغلش و برم سر کارم🤣

آمین شود هر آنچه می پنداری....الهی که خدا به همه اونایی که نی نی میخوان، نی نی سالم و صالح بده. خدای مهربانم نی نی منم سالم بهم برسون. خدای خوبم من غیر از تو کسی ندارم. نا امیدم نکن
😭 میمیرم

ببین من تو بارداری فک میکردم بچم دنیا بیاد دیگ دوران لوس کردنم و عشق و عاشقی و محبتای دونفرمون تمومه انقدر غصه میخوردم بعضی وقتا از زندگی متنفر میشدم با کاربری قبلم ی تاپیک زده بود در این مورد همه میگفتن اره شرایط عوض میشه و همه چی عوض میشه غصم بیشتر شد تا چند ماه بعد دنیا اومدن بچم واقعا همینطور بود انقد درگیر رسیدن به بچه بودیم انگار از هم دور شده بودیم ولی بعد اینکه بچه از یکسالگی رد میشه انگار دوباره همه چی برمیگرده الان دخترم دوسال و نیمشه بازم همه چی مث قبله ولی شیرینتر جذابتر و قشنگتر...مطمئن وقتی شوهرت دخترت و انقد دوسداره تو رو بیشتر دوسداره بعدا به حرفم میرسی 

دختر هووی قدره مادره دیگه😂😂🖐🏻🖐🏻🖐🏻 

من یه هوییی دارم ک نگو ولی چون مادرام خودشون بچه رو دوس دارن اصولا حسودی نمیکنن من لذت میبرم همیرم اینجوری عاشق دخترمونه

وااا اشکالش چیه پدربی عاطفه ای بودخوب بودیااصلابراش مهم نبود.. دخترم که بدنیاآوردم شوهرم هیچی واسش نمیگرفت هرچی میخوادبگیره میگم اول دخترمون بعدمن مثلا پوشاک وطلاو.. ازدرم میادداخل میبینم حواسش پرته ودخترم داره نگاش میکنه بهش میگم دخترمون داره نگات میکنه بغلش کن.. 

ناشکری نکن خیلیییی خوبه که همسرت انقدربچه ی بدنیانیومده رودوست داره ببین دنیابیادچها بکنه براش❤

2810