2777
2789
عنوان

رمان خونای حرفه ای بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 46 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قبلا از ۹۸ ایا دانلود میکردم دوباره خواستم یاسمین و بخونم،هررر کار کردم نشد☹

یاسمینوخوندم گوگل بزنم سایت98؟

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

کتابراه عزیزم کتابای رایگان داره  البته یکم ترجمه مشکل داره ولی خوبه  من خودم بیشتر از ک ...

برنامس کتاب راه؟

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

برنامس کتاب راه؟

اره عزیزم 

مثه طاقچه و فیدیپو 

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم
من از گوگل دان میکنم میخونم  یکی هم بهم یه کانال تلگرام معرفی کرد رمان های فروشی رو رایگان میز ...

ناولزلند عالیه چندسال ممبر کانالشون بودم متاسفانه دلیت اکانت زدم 

ی فردی هست کتاب میخونه و صداشو ضبط میکنه بعد ما اون کتابی ک مدنظرمونه و به صورت صدا هست رو گوش میدیم ...

واقعااااا وای عزیزدلم مرررررسی چشم حتمااااا خدا خیرت بدع گلم