2777
2789
عنوان

رمان خونای حرفه ای بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 46 پست
عه یعنی راس میگه رمان های فروشی رو به صورت رایگان میزاره آخه هنوز نرفتم داخل کانل تلگرامش

اره من رودستش هیچ کانالی ندیدم خیلی عالیه

فقط اگه لفت بدی دیگه نمیزارن وارد بشی بدیش اینه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

اسطوذه گناهکار همسایگی گودزیلا  سه سوت اکثرا جدیدا ابکیه من جدیدا رو ترجیح میدم نخونم بیشترتخیل ...

خوندم اینارو 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بوف کور، نه تنها کور نیست، بلکه حس شنوایی قوی یی هم داره.

صادق، اسم و فامیلش جابجا نوشته شده.باید میشد هدایت صادق.یکی باید هدایتش میکرد.باید بهش یه چیزایی می گفت که آخر سر کارش به بازکردن شیر گاز تو اتاق نکشه.

زخمها/حرف هایی هست که نمیشه به هر کسی گفت و اونها رو ابراز کرد.حرفهایی مونده که باید گفته/شنیده بشه. 

بوف کور، نه تنها کور نیست، بلکه حس شنوایی قوی یی هم داره.صادق، اسم و فامیلش جابجا نوشته شده.باید میش ...

بنظر من صادق هدایت از احمق بودنش شیر گازو باز نکرد ک بمیره اون انقد اگاهیش بالا بود و اون زمان هیچکس درکش نمیکرد خودشکی کرد 

اگه تو این دوره بود ممکن بود خودکشی نکنه 

ثریا در اغما

اسم کتابه؟من فقط بوف کورو میخوام

بلهاثر اسماعیل فصیح.چاپ قدیم.حال و هوای خاصی داره.درخواست دادم.

اوکی پیدا کنم میخونم 

ولی بازم دنبال بوف کورم

من یا از سایتای کتابفروشی میخرم یا از کانال تلگرامایی که عضوم، دان می‌کنم.

سلام به همه مامانا و باباهای مهربون و نمونه و بچه‌های گلشون😍 به شاپکینز خوش اومدین💐 ما اینجا برای کوچولوها کلی لباسای خوشگل داریم. به اضافه لوازم آرایشی برای مامانا و دختر خانومای دوست داشتنی.💅 امیدواریم حتی اگه قصد خرید هم ندارین، از دیدن محصولات جذابمون لذت ببرین♥️☺️ راستی! هر چی بخرید براتون چند درصد تخفیف قائل میشیم. خیالتون جمع جمع😃     https://t.me/shopkins2024
من خیلی وقته دان نکردمممممم.اما یادمه سایت ۹۸ ia بود....شاید الانم باشه..بزن‌بخون.اسطورههم خونهشاه ش ...

اسطوره خدااا بود

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)