2777
2789
عنوان

همه چیز در باره جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 420119 بازدید | 5271 پست
سلام دختر مامان. عزیزم من یکی یا دو ماه پیش جارو برقی بوش خریدم با ضمانت نامه. اونم ضمانت نامه اصلیش که سیهاوی هستش. کی گفته ضمانت نامه نداره؟! من تا الان لوازم برقی هر چی خریدم ضمانت نامه داشته و فقط به خاطر ضمانت نامه ش کمی پول بیشتر دادم که اونم به نظرم ارزش ذاره.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام،دختره مامان تاپیکت عالیه.من تو پاییز عقد کردم و قبلا هم خواننده خاموش تاپیک بودم...برای خرید جهیزیه راهنمایی میخواستم.برای وسایل برقی هر کدوم تک بگیرم یا اینکه چندکاره باشه خوبه؟سه کاره آبمیوه گیری و آسیاب و مخلوط کن چه مارکایی خوبن؟ یا غذاساز کدومش خوبه؟
2805
مرسی زیبا جون.آره منم به خاطره همین شک کردم و جاروبرقی رو نخریدم خودم میدونستم بوش معمولا باید با ضمانت نامه سیهاوی باشه پس بهتره برم از یه جای دیگه این جاروبرقی رو بخرم
خداجون خودم و به تو سپردم خودت بهترین و برام رقم بزن[smiley]s/sm_49.gif[/smiley]
2810