2777
2789
عنوان

همه چیز در باره جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 420119 بازدید | 5271 پست
سلام بچه ها تشکر میکنم از همه ی دوستای خوبی که دارم که تو نبودم پرچم اینجارو بالا نگه داشتن.همه و همه اسم نمیبرم چون میترسم کسی ر از قلم بندازم.امیدوارم من و فراموش نکرده باشین فقط
خداجون خودم و به تو سپردم خودت بهترین و برام رقم بزن[smiley]s/sm_49.gif[/smiley]

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب بچه ها ما تا حالا سه تا عروس داشتیم تو تاپیک و بقیه عروسهامونم دوران عقد و سپری میکنن و به زودی به تعداد عروسا اضافه میشه.اما خودم که فعلا در حال تهیه جهزیم هستم.و عکساش و براتون میذارم.
خداجون خودم و به تو سپردم خودت بهترین و برام رقم بزن[smiley]s/sm_49.gif[/smiley]
بچه ها راجع به جاروبرقی ازتن سوال داشتم میخوام بوش بخرم.ولی یه جا رفتم گفتن که جاروبرقیش گارانتی نداشت مردد شدم.میدونم گارانتی کاری واسه آدم نمیکنه ولی شک کردم نکنه اصل نباشه.شما بیاین یه نظر بدین به من
آپلود عکس اینم که ماهیتابه دو طرفه رژیمی دسینی که توش یه کفگیر تفلون واسه برگردوندن کوکو و یه پیشبند دسینی داشت.ولی بازش نکردم که از توشم براتون عکس بذارم.
بیا توسل کنیم به ائمه(ختم حدیث کسا) باور کنید معجزه میکنه http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=997851&PageNumber=19
خدایا تو برای من همان کاری را بکن که در لیاقت تو و پادشاهی تو است، نه آنی که در لیاقت من باشد......................دیگه تصمیم گرفتم از این به بعد شاااااااااااد باشم بیخیال همه چیز و همه کس[smiley]s/sm_63.gif[/smiley][smiley]s/sm_04.gif[/smiley]
سلاااااااااااااااااااام چه خوب که برگشتی. ایشالله علوس شدن خودت خریدای جدیدت مبارک باشه. به دل شاد استفاده کنی من از دسینی زیاد خوب نشنیدما.... حالا ایشالله که این خوبه جارو برقی بوش. فیلیپس. سامسونگ خوبن ضمانت هم که الکیه به خصوص وقتی فروشنده ها حاضر به مهر و امضاش نیستن از طرفی مثلا خود من هنوز معلوم نیست کی استفاده کنم خب تا اونموقع کلی از تاریخش گذشته بوش اصل که خیلی کمه اکثرا اسپانیا و ترکیه و البنه چیییییییین هستن اما اگر تحت لیسانس باشن خوبن نه این ساخت چسن که هزار تا اپشن داره و واتش هم رو میلیارده بعد قیمتش کمه..خی یعنی الکی دیگه برای مقایسه برو سایت تهران کالا. یا زنبیل. یا دیجی کالا بعد برای خرید برو بازار چون اکثر جنساشون بازار قیمت کمتر داره تا سایت البته چند نمونه برعکسشم دیدم تازه با اینکه این سایتها با ضمانت واقعی تحویل میدن !
***عکس از آشپزخونه های ایرونی*** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=895639&PageNumber=1 آموزش آپلود عکس و قرار دادن مستقیم عکس تو تاپیک http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=913171 ***
آره میدونم دسینیخ وب نیست.اما من سرویس قاشق چنگال چمدونیم و یه سرویس هشت پارچه قابلمه سرامیکیم . همین طور یه ماهیتابه دو طرفه ازش خریدم.که هیچ کدوم و هنوز باز نکردم اما دیگه کاریه که شده.فقط میتونم امیدوار باشم خوب باشه.
سلام دختره مامان جون ازدواج کردی؟
نبض خونه تویی، روح خونه منم، ستون خونه تویی، کنج خونه منم، سنگ و پیکر خونه تویی، رنگ و پنجره خونه منم، عشق خونه تویی، معشوق خونه منم، مرد خونه تویی، زن خونه منم. خونه ما، قصر آرامشمونه، خدایا تو سرور خونمونی، همیشه همراهمون باش
2810