2777
2789
عنوان

میخام نمازشب بخونم کامنت بزارین براتون دعاکنم تو‌قنوتم

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 111 پست

زینب

برای ازدواج خوب و به زودی ام دعا کن

لطفا برای ازدواج خوب و به زودی ام‌دعا کنید✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

لطفاً برای سلامتی تحصیل عاقبت بخیر ی وطول عمرپسرام حسین وابوالفضل التماس دعا دارم ،انشالله حاجت همگی روا آمین 

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توروخدا پسرمو دعا کن خوب بشه🙏🍀

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

🌟                          🌟

🌟                        🌟

🌟                          🌟

🌟                           🌟

🌟                                🌟

اللهم عجل لولیک الفرج

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

شما رو جون هر کی پیشتون عزیزه به اسم کاربریم دعا کنید شوهر خواهرم خیلی خواهرمو کتک میزنه و خسیس و فاسد و دروغگو و زن باز و اهل صیغه اس و تنبله و کاری نیست و خاله زنک و بد دل و بددهن و بد اخلاق و اهل تهمت زدنه تو رو خدا و قرآن دعا کن تو قنوت نمازت خواهرم خیلی زود همین ماه بتونه از شوهرش بدون شر و دردسر طلاق بگیره و انشالله آرامش و راحتی پیدا کنه خواهرم و انشالله شوهرش بدون شر و دردسر و آبرو ریزی و دعوا و کولی بازی خواهرمو طلاق بده و بهش مهریه و نفقه و جهیزیه خواهرمو تمام و کمال پس بده انشالله جون عزیزاتون دعا کنید برا خواهرم😭 و جون عزیزاتون دعا کنید انشالله دامادمون و خواهر دامادمون و برادر و مادر دامادمون انشالله خدا جوابشونو بده همین روزا جوری که تا عمر. دارن از من و عزیزانم و آهمون خیلی بترسند و خیلی خدا جواب اونایی که در حق من و عزیزانم ظلم کردن بده همین روزا انشالله🥺

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

لطفا دعام کن امسال فیزیو بیارم:))

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
2810