2777
2789
عنوان

همه چیز در باره جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 420126 بازدید | 5271 پست
ببین عزیزم جنرال الکتریک اصل آمریکا هستش.ولی اگر ی کم دقت کنی میبین که پول مارکش رو میگیره و هیچ کارایی خاصی نسبت به سامسونگ یا ال جی نداره. پس من به شما سامسونگ رو پیشنهاد میکنم.
خداجون خودم و به تو سپردم خودت بهترین و برام رقم بزن[smiley]s/sm_49.gif[/smiley]
بوش آلمان متاسفانه یخچال هاش خوب در نیومده.من هرچی که میگم از تجربه بچه های سایت خانوم گل و نوعروس و بچه های نی نی سایت و آمار گیری خودم از خانوم های اطرافم هست .تا 7 تومن ال جی سامونگ خوبن و در یه حدن.من به شخصه میخوام ساید ال جی بخرم.از یه یخچال سازه آشنا پرسیدم گفت ال جی و سامسونگ مثل کیا و هیوندا میمونن هردو تو یه سطح هستن بستگی داره از مدل کدوم خوشت بیاد البته ایشون به ما گفت خدمات پس از فروش ال جی بهتره فقط تو ساید خیلی به فوت دقت کن سعی کن ۲۹فوت به بالا بخری که در آینده جا کم نیاری
خداجون خودم و به تو سپردم خودت بهترین و برام رقم بزن[smiley]s/sm_49.gif[/smiley]

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترمامان جون منم عروسیم ۲سال دیگه ست از الان دارم خورد خورد میخرم همه چیزو خوب میگیرم من واسه قاشق چنگال یه ۱۸ نفره میخرم ولی اونو نزدیک عروسی میگیرم یه دونه ام دم دست میگیرم واسه وقتاییکه مامانمینا عمومینا میان اونم از این چمدونیا ۱۸ نفره میگیرم انگار واسه دم دستم دیگه اون ۱۸ نفره خوبمو تاچندوقت استفاده نمیکنم تا وقتی مهمون های کلاس داشتم یه چیز خوب داشته باشم حالا باور کن من تقریبا ۱۰۰ صفحه قاشق و چنگال نوعروسو خوندم همه چی الان چینیه فقط ما از چینی اشتباه برداشت کردیم چینی ام درجه ۱ و ۲ داره اگه مثلا یه چیزی میزنه آلمانی و فلان یعنی اون شرکت تو آلمانه ولی همه چی و چین ساخته میشه زیر نظر اون شرکت آلمانیه اونجا یه آقایی هست تو شوش فروسنده ست مثلا مارک اس جی/ام جی اس/سولار و یونیک اینا خوبن ولی طرحاشون خیلی خاص نیستن که چش بازارو کور کنه ولی جنسشون خوبه که من خودم واسه خودم میخوام اس جی بخرم واسه دم دستم ۵۰۰ تومنه مارکایی سولایتر و ام۲ که طراحاش واقعا شیکه ولی از لحاظ جنسی فرقی بااونا نداره تقریبا ۷۰۰ یا ۸۰۰ درمیاد قیمت بالاتر که دبگه واقعا گرونه مثلا یه تومن جنسشونم بااینا فرق داره مثلا وی ام اف و ناب استیل من خودم دم دستیمو اس جی میخرم یه مدل ساده میگن اوناییکه بعضی جاهاش استیل نیس اسمشونو یادم رفته عکسشو برات میزارم اونا زودخش میوفته ولی ساده هام جای انگشت زود میمونه من خودم ساده میخرم ولی اگه جای انگشتم بمونه نمیگیرم یه عکس هم دارم از سرویس کامل قاشق و چنگالا که چیا توشه امیدوارم راهنماییت کرده باشم چون من تقریبا ۱۰۰ صفحه رو خوندم ۱۰۰۰ تا نظرو خوندم حداقل
وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
حالا سولاردیوم یا ماکروفر من خودم سولار میخرم چون شاید فر نداشته باشم تو یه مدلش هس کانوکشن داره میشه راحت کیک پخت اصلا هم نگران مرغ و ماهی نباش ما تو آون توسترمون پختیم خخخخ پیتزاام پختیم خخخ کیک هم پختیم بااینکه اینارو فر باید بپزه ولی همش خوب دراومد چه برسه سولار که ۱۰۰ درصد خوب درمیاره الان آدرس اون مدلو میزارم منم چندوقت یگه میرم سفارش میدم میخرم چون مطمینم
وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
این سولاردیوم http://goldiran.ir/fa/product/960/%d8%b3%d9%88%d9%84%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d9%85-SD-3855CR
اینم قاشق چنگاله این مدلش نصفش یه رنگ دیگه هست از اوناشD: میگن اونا روش خش میفته نمیدونم والا http://8pic.ir/images/77lszpj15ba2760k6ch2.jpg
اینم چیزاییکه تو سرویس قاشق و چنگال هس http://8pic.ir/images/pw5s9tb128r9zfmex8y3.jpg
بچه ها منم 5 ساله عروسی کردم گفتم وسایلی که استفاده کردم و خوب بوده بهتون بگم ...البته تجربه شخصی منه ... یخچال سامسونگ را خیلی راضی بودم ازش ....ماشین طرفشویی بوش ...البته به نطر من ماشین طرفشویی بزرگ بگیرید نه اونا که رو کابینتیه ....قابلمه و ماهی تابه مارک گرین پن گرفتم از خانه آشپزخانه ..لازم نیست یه عالمه قابلمه اینا بگیرید چند تا بگیرید و مرتب هم استفاده کنید این مارک قابلمه ماهی تابه اش کف سرامیکه ...البته قاشق اینا را نباید به لب قابلمه بکوبید و ضربه هم نخوره ...من که خییییییلی راضی بودم ...یه دونه پلوپز آرام پز بخار پز کیک پزش را هم خریدم ..یعنی چند کاره هستش
پسر عزیزم پارسا اول فروردین به دنیا اومد و زندگی ما را رنگی کرد