2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 29 پست
این وسط امشب داداشم حالمو گرف شوهرم باقهر خوابید گفتم از فردا محلش نمیدم

ببین رفیق هیچ‌کس همسر آدم نمیشه.. احترام پدر و مادر جای خود. جاشون روی سر ..‌‌تاج سر 

اونی که برات میمونه شوهرته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب شما ھم ایراد بگیر بگو مثل مادر تو خوبہ اصلا محبت نمیکنہ یادمون نمیکنہ۔

محبت میکنه واقعا ولی میدونه همسرم دوست نداره زیاد پیگیرمون نیس سیاست داره خیلی. منم گفتم منم دیکه خونه ی مامانت نمیام 

این وسط امشب داداشم حالمو گرف شوهرم باقهر خوابید گفتم از فردا محلش نمیدم

مگه بچه س 🙄

یکی دیگه استوری گذاشته دلش نخواسته عکس اینو بذاره برا چی برا شما قیافه میگیره قهر میکنه 

قشنگ بگو اختیار دارن خودشون برا تصمیماتشون برای اشتی و قهر 

من کاره ای نیستم 

به من چه برادرم عکس تو رو نذاشته 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
شما میتونی خودتو برده بدونی 

قربون تو برم این چیزی هست که شرع میگه...البته که همسر های ما خیلی خوبن و عالی که چنین چیزی نمیگن  

چون پدر و مادر دخالت نمیکنن این زمانی هست که مردی احساس کنه خانواده همسرش دارن سو استفاده میکنن یا دخالت بیجا ... 

عزیز به نظرم  وقتی با شوهرتی درباره مادرت حرفی نزن چی شد چی گفت چی نگفت . سوال کرد شوهرت .بگو ...

مرسس ازت چقد خوبی🥲😔آخه میدونی من زیاد با خونوادم راحت بودیم یهویی خراب شد الان انگار خماری میکشم  دوس دارم چشامو ببندم ببینم خوابه اخه خیلی تنها شدم همجا تنها

محبت میکنه واقعا ولی میدونه همسرم دوست نداره زیاد پیگیرمون نیس سیاست داره خیلی. منم گفتم منم دیکه خو ...

بہ ھر حال ھر کسی یہ اخلاقی دارہ مادرشوھر من یہ اخلاق گندی داشت کہ نگو از حرفاش ناراحت میشدم گریہ میکردم شوھرم بدتر بہ من میتوپید کہ تو میدونی اخلاق اون اینجوریہ نباید ناراحت بشی ۔من بیچارہ😞منظورم اینہ مردا اعتماد بہ نفسشون بالاس ھمیشہ طلبکارن

قربون تو برم این چیزی هست که شرع میگه...البته که همسر های ما خیلی خوبن و عالی که چنین چیزی نمیگن &nb ...

کاش خونوادها دخالت نمیکردن.. من میدونم ادامه بدم افسرده بشم مادرم میکه شوهرت داغونت کرده

مرسس ازت چقد خوبی🥲😔آخه میدونی من زیاد با خونوادم راحت بودیم یهویی خراب شد الان انگار خماری میکشم & ...

من از شما بدتر 

بچسب به شوهرت عزیز از من میشنوی 

گذر زمان همه چی رو درست میکنه نگران نباش

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
قربون تو برم این چیزی هست که شرع میگه...البته که همسر های ما خیلی خوبن و عالی که چنین چیزی نمیگن &nb ...

شرع و قانون خیلی چیزا میگه اگه قرار باشه هرکس طبق قوانین عجیبمون عمل کنه همه از فردا تو صف طلاق خواهند بود

پس مرد چی؟؟؟؟ 

وظیفه مرد خرجی خونه و حفظ رفاه هست.

شرع و قانون  نفقه و اینا رو بخاطر همین گذاشته اگه نداد میری میگی شوهرم نفقه نمیده خرجی نمیده قانون براش اعمال میشه...

شوهرتم بره شکایت کنه خانمم بدون اجازه من می‌ره بیرون یا از نظر ح ن س ی من ساپورت نمیکنه شما مقصر شناخته میشی...

بہ ھر حال ھر کسی یہ اخلاقی دارہ مادرشوھر من یہ اخلاق گندی داشت کہ نگو از حرفاش ناراحت میشدم گریہ میک ...

آره واقعا.. من نمیخام فک کنه نمیخامش همش میکه تو مادرتو فدای زندگیمون میکنی راستم میگه.. میترسم این همه محبت پرروش کنه