2777
2789
عنوان

شما بودین چیکار میکردین؟؟؟؟؟؟؟

197 بازدید | 29 پست

شوهرم از مادرم یه دلخوریایی داشته ا زهمون ابتدا مادرم خیلی دخالت میکرد خودم حقو میدم بهش از ی طرف خونواده ام خیلی بهمون محبت کردن شوهرم میگه بابات جاش رو سرمه از بابای خودم بیشتر دوسش دارم ولی دیکه مادرت نه میخام بیاد خونه ما ن من پامو میزارم اونجا مادرم روزی هش دفعه زنگ میزد چی خوردی کجا رفتی بهش گفتم که شوهرم ناراحته گف از حسودیشع

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه ابجی ده ساله دارم داداشمم تازه عروسی کرده یه شهر دیگس از دعوای ما بیخبر بده حالا شبی استوری گزاشته عکس هممونو بغیرازشوهرم زنشو هم گزاشته نوشته خانواده، ❤اولین دفعس میبینم ازش این حجم محبتو خیلی دوسش دارم ولی ناراحتم همسرم خیلی بدش اومده

حق با شوهرته ولی تو روش نگو حق با تو هستش و کارشو توجیح کن بگو دخالت نبوده همینجوری زنگ میزده دلش تن ...

قهر بودیم کارمون داش ب جدایی میرسید با هرکی صحبت کردم گف تنهاش نزار رفتم پیشش گف یا مادرت یا من گفتم توچی گفت معلومه تو منم گفتم منم خودت.. 😔مادرم زبون تندی داره اینو بارها بهش گفتیم حتی پدرم بهش گفته ولی لج میکنه از طرفیم نمیتونم دوریشو تحمل کنم موندم وافعا

قهر بودیم کارمون داش ب جدایی میرسید با هرکی صحبت کردم گف تنهاش نزار رفتم پیشش گف یا مادرت یا من گفتم ...

شوهرت اگه دلش پره میتونه نیاد ولی حق نداره جلوی شمارو بگیره میتونه بگه تنها برو خونشون، شک نکن برعکس این باشه عمرا مادرشو کنار بذاره

پس مشکلت چیه

اینکه خودش نمیاد هر دفه از سرکار میاد میگه کی اومده اینجا اگ بگم مادرم اخماشو میکنه توهم خیلی بدم میاد خونه مادر خودش هفته ای یبار میریم قبلا هرشب خ مادرم بودیم الان هفته ای یبار میگه برو 

اها، فعلا به شوهرت گیر نده که بیاد یه مدت بذار بگذره اوضاع درست میشه، به مادرتم بگو از خوشی حرف بزن ...

این وسط امشب داداشم حالمو گرف شوهرم باقهر خوابید گفتم از فردا محلش نمیدم

شوهرت اگه دلش پره میتونه نیاد ولی حق نداره جلوی شمارو بگیره میتونه بگه تنها برو خونشون، شک نکن برعکس ...

اتفاقا حق داره... زن بدون اجازه همسر نمیتونه حتی دیدن پدر و مادرش بره ...

این یکی از یه وظیفه زن طبق قانون است.

عزیز به نظرم 

وقتی با شوهرتی درباره مادرت حرفی نزن چی شد چی گفت چی نگفت .

سوال کرد شوهرت .بگو اره حال توروپرسید مادرم سلام رسوند .

همین 

از طرف مادرت هم همینکارو کن 

اصلا بینشون قرار نگیر که اشتی بدی یا خبر ببری بیاری 

هیچی 

عزیز قرار نی همه گل و بلبل از هم خوششون بیاد 

شمام توی روابطشون دخالت نکن 

همیشه هم بگو به من ربطی نداره تو از مادرم خوشت نمیاد 

یا به مادرت بگو 

به من ربطی نداره تو از شوهرم بدت میاد 

به من حرفی نزنید 

خودت برو بیا سر بزن 

به شوهرتم بد و خوب نگو عزیز 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...