2777
2789
عنوان

نی نی سایت و مشکلات فنی اش

| مشاهده متن کامل بحث + 13266 بازدید | 486 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لطفا رسیدگی کنین
اخهههههههههههههه چه وضعشه

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=723152
شاید زندگی آن جشنی نباشد که انتظارش را داشتی اما حالا که به آن دعوت شده ای تا می توانی زیبا برقص!
سلام نی نی یار عزیز سلام
یکی از دوستان من عضو جدید سایت شده واز روزی که ثبت نام کرده نتونسته وارد بشه
نام کاربری و رمز رو قبول نمی کنه

چه کار میتونه بکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوشبختی میان خانه ی شماست بیهوده آن را در میان باغ دیگران می جویید....
سلام آقای زاهد خسته نباشد
از امروز هر کاری می کنتم تاپینگام ایجاد نمی شه یعنی ارسال می شه تو قسمت شخصی خودم تاپینگ ایجاد شده رو می بینم ولی تو قسمت موضوعات دو روز گذشته ویا صفحه اصلی نمیاد اصلا برای کسی قابل دیدن نیست فقط تو قسمت نینی سایت من دیده می شه کممممممممممککک
برای سلامتی و موفقیت فرزند خودتون و فرزند من یه صلوات بفرستین ممنون
سلام آقای زاهد

خواهشا مشکل کارت رشد رو برطرف کنین من لازمش دارم تاپیک زدم ایمیل هم زدم ولی هیچ تغییری ایجاد نشد

نمیشه اطلاعات جدید وارد کرد حتی بعضی اوقات اطلاعات قبلی رو هم نمیتونیم ببینیم وبه محض کلیک کردن روی گزینه کارت رشد ERROR میده
نه در انتظار یاری ...نه ز یار انتظاری
سلام عمو زاهد خسته نباشید من الان یه هفته است می خوام تیکر بارداری درست کنم نمی شه خطا می ده تورو خدا درستش کنید من تیکر می خوام خوووو
دوست جونا لطفا برا سلامتیه همه نی نی ها و نی نی من یه صلوات بفرستید
سلام ممنون و خسته نباشید

چرا وقتی می خواهیم تاپیکمونو مرتب کنیم نوشته های بعدی مرتب پشت سر هم نمیشن یک صفحه یک نوشته توش می مونه....من فکر میکنم باید پشت سر هم سورت بشه ...

بالای صفحه هر تاپیک نوشته بشه ما گیه تاپیک ...میدونم صفحه اول هست صفحات بعدی
2810