2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی و تزیینات مامانای بهمن 89

| مشاهده متن کامل بحث + 434238 بازدید | 3133 پست
سارا جون
من همیشه لازانیارو رو گاز درست می کنم کم پیش میاد واسش فر روشن کنم. راحت تره. البته زیر دیگی هم میزارم با شعله خیلیییی کم.

شیرین قالب های مافینت عین مال منه. ولی کاغذو بزار بد نمیشه من همیشه میزارم.
وقتی مایع کیک رو تو کاغذ بریزی خودش صاف میشه و قشنگ میره ته قالب.
من همینم که میبینی!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=292334&PageNumber=&msg=ok
همه ﭼﻴﺰﺍﯼ ﺧﻮﺏ ﻣﺎﻝ ﻣﺮﺩﺍﺱ ... ﻧﻤﻮﻧﺶ ﻣﺎ خانم ها ... ! ﻭﺍﻻ!! ☝️ خدا سایمونو از سرشون کم نکنه!! *** http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1258877&T=%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%87_&PageNumber=1
وایییییییییییییییییییییی بابا هنرمندا بابا خوش ذوقااااااااااااااااااااا خیلی خوشمزست این تاپیییییییییییییییییییک

به امیده اون روز که بشه تو دنیا مجازی هم ازین غذاها تست کرد

فقط بالا اسم تاپیک اضافه کنید ورود خانومای باردار ممنووووووووووع ... البته من مامان دی 90 هستم عاشق طعمهای جدید و غذاهای تزیین شده ام میشه شرکت کنم منم ؟ البته الان که چیزی ندارم اگه یه روز درستیدم میشه ؟
فقط یه سوال من فر بزرگ ندارم یعنی ازین اجاق گازیا ازینا دارم که بهش میگن تستر برقیه میشه کیکام تو این به خوبیه اون فرا در بیاد؟ راستش کیک شکلاتیاتون خیلی هوس انگیزه .....مممممممممممممممم به به ...
سلام زهرا جون آره می تونی کیکاتو تو تستر درست کنی من همش تو تستر درست می کنم فقط باید حواست باشه که دما و زمان پخت کیک تو تستر با اونی که تو رسپی میاد فرق داره یعنی باید کمتر بشه چون تستر مثل فر استاندارد نیست دیگه . باید قلق تستر ات دستت بیاد
کوکو سیب زمینی در تابه هپی کال

IMG4UP

نکته اینجاست که من حتما توی کوکو سیب زمینی پیاز رنده شده میریزم. خیلی خوشمزه تر مشه

زرشک پلو با مرغ

IMG4UP

پوره سیب زمینی

IMG4UP

تخم مرغ ربی با نعنا

IMG4UP

البته همسر بدون نعنا شو بیشتر دوست داره . غذای دوران خوش دانشجویی

عدسی

IMG4UP

کوفته

IMG4UP

اینم مواد داخلش : پیاز داغ و گردو و آلو بخارا

IMG4UP

یه جور گوشت لای پلو

IMG4UP

اینم مواد داخلش

IMG4UP

بعد از اینکه ماهیچه یا هر گوشتی رو پختم البته تو زودپز، بعد با پیاز رنده شده عزیز که خیلی دوسش دارم و ادویه و زعفرون و آبلیمو تفت می دم و بعد هم لای پلو می دمد

سارا جانن ممنون از جوابت من قبل از بدنیا اومدنه پسرم خیلی کیک درست میکردم ولی فقط آماده ها خوب در میومد ترکیباته خودم سفت میشد ولی مزه اش خوب بود حالا باید با این توضیحات درست کنم
مواد لازم برای ۶ نفر
▪ یک فنجان برنج خام
▪ یک قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ یک عدد پیاز کوچک
▪ نصف فلفل دلمه سبز خرد شده
▪ نصف فلفل دلمه قرمز خرد شده
▪ سه حبه سیر له شده
▪ دو فنجان لوبیا چشم بلبلی پخته شده
▪ دو قاشق مرباخوری سرکه
▪ یک چهارم قاشق مرباخوری سس فلفلی
▪ یک قاشق مرباخوری پونه خشک یا تازه
● طرز تهیه
برنج را خیس کرده و سپس برای ۱۵ دقیقه در آب جوش بریزید تا پخته و نرم شود.
سپس آن را در آبکش ریخته و صبر کنید تا آب آن خارج شود. روغن را در تابه ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیاز و فلفل دلمه خرد شده را برای چهار دقیقه تفت دهید تا نرم شود.
سپس سیر را اضافه کنید و پس از یک دقیقه لوبیا چشم بلبلی را به مخلوط درون تابه بیفزایید ‎.
سرکه را با سس فلفلی به آن اضافه کنید و برای پنج دقیقه مواد را با هم تفت دهید. در مرحله آخر برنج و پونه را با نمک و فلفل به مواد درون تابه اضافه کنید و پس از یک دقیقه آن را در ظرف مناسبی ریخته و میل کنید.

آپلود , آپلود عکس , آپلود سنتر , آپلود فایل , آپلود دائمی
سارا به بههههه. خیلی خوشگلن. کوفته هات منو کشتتتتته.
ما هم تو کوکو پیاز نمیریزیم. ولی یه بار باید امتحان کنم.

سعیده این چه غذاییه؟ اسمش چیه؟
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
مزه کوکو به پیازشه
تازه اگه یکی دو حبه سیر توش رنده کنین که مزش عالی تر میشه
من بعضی وقتها یه نصفه عصاره گوشت یا مرغ یا سبزیجات هر چی که بود توش میریزم به جاش نمکش رو کمتر می ریزم این طوری هم خوشمزه میشه