2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی و تزیینات مامانای بهمن 89

| مشاهده متن کامل بحث + 434238 بازدید | 3133 پست
خواهش می کنم شیرین جون
اینجا هم داره اگه راهت بخوره به ازادی
فروشگاه پاسارگاد: خیابان آزادی ، چهارراه اسکندری ، پایین تر از داروخانه بیژن پ467 تلفن 66926037 66921245

فروشگاه مدبر هم تو یوسف اباد باید حتما داشته باشه
این شماره اش هست 88060507

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توی رسپی کلا دو لیوان خامه فرم گرفته لازم داره. حالا به هر روشی که دوست داری می تونی 2 لیوان تهیه کنی.
من همیشه 200 میلی لیتر خامه صبحانه (یه دونه از همین پاکت صورتی ها) رو به روش شف فرم میدم و فریز میکنم برای روز مبادا. معمولا میشه 4 تا لیوان خامه فرم گرفته .

ولی خود شف برداشته 200 میلی لیتر خامه صبحانه رو با پودر خامه زده. اما ننوشته همرو ریخته یا فقط 2 لیوانشو.
شاید با این روش حجمش کمتر میشه کلا میشه 2 لیوان. من تا حالا پودر خامه استفاده نکردم.
من همینم که میبینی!
IMG4UP

IMG4UP

مافین نارگیلی
اگه از طعم نارگیل خوشتون میاد یا مثل من پودر نارگیل باد کرده رو دستتون این مافین راست کارتونه! ولی خوشمزه است ها.
مواد لازم:
آرد 1و 1/4 لیوان آرد
شکر 1/2 لیوان
پودر نارگیل 1/2 لیوان
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
تخم مرغ بزرگ 2 عدد
روغن 1/3 لیوان
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
آب 1/4 لیوان

فر رو با دمای 190 درجه سانتیگراد از قبل گرم میکنیم.
تخم مرغها رو با همزن یا چنگال خوب هم بزنید، روغن و وانیل رو اضافه کنید تا صاف و یکدست بشه.
توی یه ظرف دیگه آرد ( الک شده ) و پودر نارگیل و شکر و بکینگ پودر رو با قاشق مخلوط کنید.
مخلوط تخم مرغی رو به ظرف دوم اضافه کنید، آب رو هم اضافه کنید و با قاشق اونقدری هم بزنید که فقط آرد همه جاش خیس بشه نیاز نیست یکدست و نرم بشه. کم باید همزده بشه.
این مقدار مایه 12 تا قالب مافین استاندارد رو پر میکنه. البته 3/4 پر باید بشه. جا برای پفش هم بذارید.
بین 20 تا 25 دقیقه هم زمان برای پختنش لازمه. البته فر من داغونه و استاندارد نیست. میذارم هر وقت به نظرم خوب شد درش میارم.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
دستورش که خیلی واضحه
پرتقال هارو دو نیم کردم و آب گرفتم و توشو کاملا خالی و تمیز کردم
ژله رو کمی سفت تر گرفتم یعنی به جای دو لیوان آب 1.5 لیوان
و هر پودر ژله به 2 پرتقال رسید البته اگه اشتباه نکنم
و هر نیم پرتقال رو توی کاسه تقریبا به همون سایز گذاشتم تا ژله ها بست
من ژله رو توی فریز می زارم و حدود 20 دقیقه می بنده و البته مواظبم که یخ نزنه و بعد اونها رو به یخچال منتقل می کنم
نهایتا هر نیم پرتقال رو به دو قسمت تقسیم کردم با چاقوی لیزری
و شد اینی که دوستان میبینند
یه سوال دیگه ماری

این تونا بالز و که درست کردی گفتی خیلی خوشمزه است. می خوام واسه دوره ام درست کنم

حالا می خوام ببینم باید داغ بیاری سر میز یا سرد هم میشه؟

سرد منظورم یخچالی نیست اینکه ظهر مثلا درست کنم بعد شب ساعت 8 تا 8 و نیم بیارم سر میز . تو این مدت هم تو

کابینتی جایی باشه
نه سارا باید داغ باشه.
من خودم یه روز قبل درست می کنم و نیم ساعت قبل از شام تو همون ظرف سروش میذارم تو فر گرم بشه.
ولی تازه اش که از تو روغن داغ داغ ببری سر میز یه چیز دیگه است. اما خوب تو مهمونی نمیشه دیگه!
من همینم که میبینی!
چون روز مهمونی تصمیم دارم لازانیا یا گراتن هم درست کنم و اونا هم باید قبلش گرم بشه واسه همین دیگه فرم جا نداره

تا من تستر دارم نه فر که اونم کوچیکه

مگه اینکه اونا رو بزارم روی گاز با فویل و شعله پخش کن و تابالز و بزارم تو فر نظرت چیه

میگی تونا خوبه درست کنم؟

همسر گفت سال دیگه یه فر تو کار عالییییییییییی برات می خرم حرفشم حرفه امیدوارم زورتر سال دیگه بیاد
وای هانیه چه خوشگللللللللل. چقدر تمیز و مرتب. مرسی از توضیحت.

ماری آره اگه بود بهتر بود، یه کمم سخت درشون آوردم. البته کاغذ مافین داشتم ولی این قالب مافینم یه کمی از اندازه ی استاندارد کوچیکترن، کاغذا توش جا نمیشد کج و کوله میشدن. گفتم نذارم بهتره. واسه همینم مایه کیکم یه کمی زیاد اومد که تو قالبای دونه ای با کاغذ گذاشتم تو عکس اون پشت دوتاش هست.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com