2777
2789
عنوان

آلبوم تصاویر آشپزی و شیرینی پزی و تزیینات مامانای بهمن 89

| مشاهده متن کامل بحث + 434238 بازدید | 3133 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قاصدک جون دستور کوفته ریزه و خاگینه ات کو ؟
برگر عدست هم عالی شده
مهرشین کوفته قلقلی هات که رو بادمجونه خیلییییی نازهههه
چقدر دوست داشتنی هستند ، آدمهایی که شبیه حرف هایشان هستند ....
اون ماهیتابه دوطرفه رو منم دارم.دسینی شو.
ملی دقیقا گفت از دو طرفش میشه استفاده کرد. برای کوکو عالیههههههههه .
من وقتی می خوام برش گرونم از رو گاز برمیدارم میبرم رو ظرفشویی برمیگردونم که اون آب یا روغنی که از دریچه بخارش بیرون میاد رو گاز نریزه. بعد دریچه شو با دستمال تمیز میکنم دوباره میزارم گاز.
اینجوری کوزتینگ کمتر میشه!
توش سبزیجات هم زیاد درست میکنم. مثلا ساق مرغو با هرچی سبزیجات تو خونه داریم میریزم توش. همرو هم درسته.
مثلا پیاز سیب زمینی گوجه فرنگی هویج کرفس گل کلم تو فصلش یا بروکلی و قارچ و لوبیا سبز و کدو هر چی تو خونه داشته باشیم.
همرو هم درسته.
چند تا سیر هم میندازم بدون روغن.
با شعله خیلییییییییییی کم 45 دقیقه طول میکشه تا بپزه. روغن مرغ کاملا در میاد و همه مواد با روغن مرغ سرخ هم میشن.
میشه بشقاب سبزیجات که گوشت هم کنارش هست. ما که خیلی میدوستیم.
من همینم که میبینی!
ملی می تو ههههههه
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744

برای اولین بار میخوام یه عکس از غذام بذارم بزنین کف قشنگه رو ههههههه

این پیتزا ماهیتابه ای واقعا خوشمزه شده بود اگه مثه ما هفته ای یه بار باید پیتزا بخورین وگرنه میمیرین حتما اینو امتحان کنین هم خوشمزه هم راحت

قبلا ها یه وبلاگ میخوندم خونه تنبل باشی همه غذاهاش راحت و آسوده بود اینم از اون نوعه

آرد / یک و نیم پیمانه
ماست / یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر / 1 قاشق چایخوری
نمک / 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ / 1 عدد
روغن مایع / 2 قاشق سوپخوری

درون کاسه ای آرد ، نمک ، ماست ، بیکنیگ پودر ، تخم مرغ و روغن مایع را ریخته و مخلوط کنید . این خمیر حالت چسبندگی دارد . کف تابه 30 سانتیمتری را چرب کرده و خمیر را کف ظرف بخوابانید . مواد رویه ی پیتزا را طبق سلیقه روی خمیر چیده و پنیر پیتزا را روی آن پخش کنید . در ماهی تابه را گذاشته و روی حرارت ملایم قرار دهید . بعد از یک ربع اول پخت در تابه را برداشته ، در حدی که خمیر پخته و پنیر آب شود آن را بپزید .

هر چی خمیر نازکتر باشه خوشمزه تره

تصمیم نداشتم اینجا بزارم وگرنه تو تزئینش دقت میکردم

IMG4UP
ما همه مون عاشق پیتزائیم هر ده پونزده روز یه بار خودمون تو خونه میدرستیم که حداقل سه تا سینی کوچیک فر هم باید بشه اولا ما 6 نفریم. دوما باید یه نصف وعده دیگه هم برامون بمونه خوب!!
یادم رفت بگم که اکثرا مهمون سرزده هم داریم!
ما اکثرا با تاپینگ سبزیجات درست میکنیم همه مون عاشقشیم.
راستی من کرانچی تونا هم درست کردم هفته پیش فقط خودم عاشقش شدم. هیچکس خوشش نیومد!
2810