2777
2789
من وقتی نینیم بدنیا بیاد نهایتا یه ماه مرخصی کامل دارم . وبعدش پاره وقت بیام تا 2 یا 3 ماه باید بخاطر کارم بسپرمش به مادر شوهرم. تجربه دارید بگید نگرانم
اگه واقعا باید سرکار برگردی و نمیتونی هیچ مرخصی بگیری. پیش هرکس که میزاری به هیچ وجه نباید عوض بشه وگرنه بچه حس ناامنی بهش دست میده طبق گفته های دکتر هلاکویی تا 30 ماه اول زندگی نگهداری بچه باید با این صورت باشه مادر---مادرمادر---خواهرمادر----مادرپدر----خواهرپدر---پرستار ثابت---مهدکودک
ای قوم به حج رفته کجائید کجائید....معشوق همینجاست بیائید بیائید معشوق تو همسایه و دیوار به دیوار ...در بادیه سرگشته شما در چه هوائید
چرا پیش فامیلای خودت نمیذار مامانت یا خواهرت چون با اونا راحت تری میتونی بهشون بگی چکار کنند چکار نکنند چی یادش بدهند چی بهش نگند و ....
رو به رو شدن با تغییرات زندگی با ورود بچه http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=886322

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی اگه میتونی به نظرم تو بازه های زمانی مختلف مرخصی بگیر روزا مثلا وسط هفته ها سه شنبه ها هر هفته را مرخصی بگیر یا مرخصی بدون حقوق بگیر تو روزهای مختلف یا اینکه بعد از اون یک ماه هم یک ماه مرخصی بدون حقوق بگیر
رو به رو شدن با تغییرات زندگی با ورود بچه http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=886322
نگه میداره. الان 3سالشه خوب غذا میخوره راحت و بی دردسرراز پوشک گرفته شد خیلی هم شاده و همش بازی میکنه بی دردسر اما من که دورم ازش. شوهرم میگه نه پرستار نه مهد. میگه بذارم پیش مامانش اخه مامانش تا ساعت 1 ظهر میخوابه. زود عصبی میشه تازه یه دفعه داشت تعریف میکرد بچه دخترش که چند روزه بوده خیلی گریه میگرده نصف لیوان روغن داده خورده و داشت میگفت بچه اروم شده! یا واسه اینکه بچه اروم بشه هرچیزی رو میده دستش یا براش میگیره انقدر استرس دارم نمیدونم چیکار باید بکنم
مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)
چرا نصفه اومد! بچه خواهرمو وقتی میره سر کار مامانم نگه میداره...
مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)