2777
2789
عنوان

پدرشوهرم داره میره خونه ما

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 50 پست

عزیزم اینقد بد جنس نباش 

درسته خونه شما هم هست 

اما اون پیر مرد سنی ازش گذشته 

اگر تو ب خانواده شوهرت احترام نزاری چطور انتظار احترام از طرف شوهرت برای خودت و خانوادت داری 

حتی اگ ناراحت شدی گ البته کاملا بی دلیل 

یکمی سیاسیت داشته باش ب شوهرت بگو هوای بابا رو داشته باش داره میاد و غذا بخر براش و... بهتر ک اینطوری شوهرت هم تنها نیست ک فکرت بره هر لحظه چیکار می‌کنه.

توی راه برگشتم تنها نیست ..

اگر یکمی سیاست داشته باشی و ب شوهرت بگی چ خوب ک میاد و...مطمئن یاش توی ذهنش میمونه برای خانواده تو هم سنگ تمام میزاره من ک نتیجه گرفتم از این رفتارم .

مگ میشه ی نفر اینقد عاشق باشه 🙈🙈🙈خیلی عاشقتم همسر یکی ی دونه مهربون 
پدر من خیلی شعور داره مثه اینا نیست اتفاقا کاری براش پیش اوند تهران رفت هتل موند خونه ما نرفته بود&n ...

چیزی نیست که به خاطرش انقدر خودت رو ناراحت کنی میدونم آدم از اینکه بدون اجازه داخل وسایلش سرک بکشن ناراحت وعصبانی میشه اما اگه داخل وسایلت چیزی نیست که باعث ناراحتی یا دلخوری بین اعضا خانواده بشه پس از این حست چشم پوشی کن اما میتونی گاهی وقت ها در شرایط مناسب از اینکه کسی چنین خصلتی داشته باشه خوشت نمیاد وباعث ناراحتیت میشه حرف بزنی به صورت غیر مستقیم یا مستقیم 

واگه صلاح میدونی به شوهرت بگی فلان وسایل رو داخل یه اتاق بذار درش هم کلید کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای اسی منم انقدر بدم میاد

یه بار تازه زایمان کرده بودم خواهرشوهرمو بچش از ترکیه اومده بودن شهر ما ک مادرشوهرشم تو همون شهره ولی مادرش یه شهر دیگه

من تازه زایمان کردم گفتم دو هفته ای برم خونه مامانم 

بعد شوهرم گفت عه پس تو رفتی من بگم فلانی(خواهرش و بچش) بیان خونه ما بمونن خونه مادرشوهرش براش سخته

گفتم عمراااااا

بدم میاد وقتی نیستم کسی تو خونم باشه

بعد شوهرم نگفت دیگه

چه مردانه کودکیهایم را پدری کرده ای مهربان همسرم❤

خداوکیلی بعضی وقتا ما عروسا هم خیلی بدجنس میشیم! فقط اسم خواهر شوهر و مادرشوهر بد در رفته! حالا دیگه میخواد بره نمیشه گفت چرا! خونه بچشه، پسر اون شوهر شماست! چیزی دم دسته یا خونه نامرتبه بگین شوهرتون مرتب کنه. شما تاپیک میزنید ۴تا نوجوونم میان میگن وای چه بیشعوره، حق نداره بره! وشما ببشتر حرص میخوری

عزیزم شما کلن با اومدن مهمون خونتون مشکل دارید چون قبلن هم تاپیک زدید من چقد بدبختم مامانم و بابام میخان بیان خونم اعصابمو خورد میکنن همش به فکر خوردن و خوابیدن هستن اگه مادر شوهرم بود بهتر بود هر چی جلوش میذاشتم میخورد الان میگی نه پدر و مادرم شعور دارن بیان تهران میرن هتل و از خانواده شوهرت مینالی مثل اینکه یادت رفته تو تاپیکای قبلت چقد از اومدن پدر و مادرت ناراحت بودی .. بعدم بگرده مگه سر بریده داری 4 تا وسیله داری که تو هر خونه ای هست من نمیدونم همینایی که اینقد میگن خانواده شوهرم فضولن میگردن واقعا جنگ تو خونشون دارن یا سر بریده برا خودت میگم کلن خود در گیری داری حالا پدرش چند روز میخاد بره پیش پسرش ر بود شما چه اشکالی داره یعنی اگه شوهرت خونه نبود کسی از خانواده خودتم حق ندارن بیان پیشت 

یه جا دیگم تاپیک زدی بابام دم به دقیقه خونه ماست و هر دفعه چند روز میمونه الان میگی بابام شعور داره هتل میره ...خوب اولن که دروغ نگو بعدم شما که خونتون دم به دقیقه خونه شماست خوب شوهرتم دوس داره پدرش بیاد خونش اینقد بد جنس نباشیم