2777
2789
عنوان

پدرشوهرم داره میره خونه ما

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 50 پست
به چی تو خونه حساسی مگه ؟ وسایل خونه یا چیز دیگه ؟  شک کردن و پرس و جو نداره شوهرت که سالها با ...

نمیدونم میگم میرن سر وسیله هام 

ولی کلا از لینکه منو آدم حساب نمیکنن ناراحتم انگار نه انگار من صاحب خونم سرشو برداره بره اونجا که چی بعدم بخدا ماه پیش ایل و گله ای ۱۴ روز خونم بودم آخر مریض شدم اینقدر پر رو تشریف دارن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوه پدرشوهر من از صدتا مادرشوهر بدتره 

مثل پدرشوهر من....بی نهایت فضوله..میاد خونمون تمام کابینتا رو باز میکنه و نگاه میندازه..همینطور کشو لباسا...

واقعا نمیدونم چرا متوجه نمیشن که هرکسی حتی همون پسرش حریم شخصی داره و نباید وارد حریم خصوصی بقیه شد....بحث پدر وپسری جدا  ولی ی چیزایی هست که باید بزرگترا یاد بگیرن

دقیقا چون میگردن 

اینجوری واقعا بده منم مثل توام عزیزم خوشم نمیاد 

یه اخلاق بدی ام دارم اینه که وقتی مهمون میاد خونمون به بهونه کمک کردن میان اشپز خونه ولی قصدشون خوب نیس میان اول از جنس ظرفام و جهزیم نظر میدن بعد میزنن یه چی میشکونن انقد حرص میخورم ک نگویه عالمه سرویسم ناقص شده ب خاطر همونم بدم میاد کسی بیاد کمکم .😐

میگن خوبی نیومده ب طرف این خوده منم دقیقا.

چه پررو تو هم برو خونشون بمون انتقام بگیر

اصلا انگار این مسئله براشون عادیه.مادرشوهرم کلا کلیدزاپاس داده به ما اصلاقیدش نیست.مسئله رو عادی جلوه میده خودهرشوهرمم کلا دوره نزدیکم باشه من سال به سال هم خونش نمیرم چون دائم میاد خونه مادرش سر میزنه.رفیقاشم از وقتی زن گرفتن جرعت این غلطارو ندارن.از تمام وجودم برای همسرم متاسفم.بل۳۳سال سن هیچی نمیفهمه

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
خودت رو بذار جای همسرت دوست داشتی همچین دید وفکری نسبت به تو خانوادت داشته باشه  قرار نیست خون ...

پدر من خیلی شعور داره مثه اینا نیست اتفاقا کاری براش پیش اوند تهران رفت هتل موند خونه ما نرفته بود 

بنظرم حرفتون زشته گله ای؟فردا عروس یا دامادت همین حرفو بهت بزنن خوشحال میشی؟خونه پسرشه برا شما مزاحمتی نداره چرا باید ناراحت باشی

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی
اخه من خونه نیستم یه هفته میخواد خونه ما تنها جیکار کنه  چقدر رو داره خداییش

والا منم بدم میاد وقتی نیستم کسی بره خونم. ولی بیخیال این بی فرهنگی ها رو ما نمیتونیم‌ اصلاح کنیم باید بیخیال شد

خدایا شکرت بابت تمام ‌نعمتهایی که بهمون دادی، سلامتی و خانواده بالاترین نعمتها هستند، شکرت خدای مهربونم

به خدا زشته این حرفا...خب پدرش بره خونه مگه چی میشه.یعنی تا حالا پیش نیومده خانومی تنها باشه مادرش بیاد خونش پیشش؟پس شوهرش باید بگه من نبودم چرا مامانت اومد؟؟؟؟؟؟؟؟اونم پسره پدرش داره میره پیشش...من بودم کلی هم تشکر میکردم که زحمت میکشه با اتوبوس میره که شوهرم تنهایی برنگرده..جاده س و هزار اتفاق تنها باشه ادم استرس داره.....خیلی خوبه میره...چرا خوبی های دیگران رو هم از توش نکته ی منفی در میارین؟.

باهات موافقم، من وقتی خونه نیستم دوست ندارم مامان خودمم بره، چه برسه به بقیه

اما از واژه (گله ای ) که واسه خانواده همسرت استفاده میکنی، خیلی بدم اومد

احترام احترام میاره، ادمها انرژی هم رو از راه دور هم میگیرن

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️