2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 749619 بازدید | 213693 پست
تاپیکی ک تگم کردی ترکیدهچ بود؟

هیچی نمونه ای از کصشرا

«از من می‌پرسی در چه حالی؟  و پاسخ از چشم‌هایم می‌ریزد روی گونه‌ام..  عمیق‌تر از سیاهی شب،  دردی در سینه‌ام نشسته که هر روز بیشتر می‌شود..  سکوتی تلخ،  که تنها آینه‌ای از تنهایی‌ام است..»                ناشناس  ؛                                      https://daigo.ir/secret/1727265412

بیشتر ببینید
@accidental_genius @نیکوتین_من @آیووو75 @ارمیناز @emellli عید همتون مبارک امیدوارم 1404 بهترین ...

عید شما هم مبارک💖💖💖

امیدوارم همیشه سالم و خوشحال و پرامید باشید و به آرزوهاتون برسید💖

خیلی خوشحالم که به یادم بودی😍😘💖

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙                                                                             ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیوت چ میگه

تاریخیه ک خواهرمو از دست دادم 

خواهر که خب .. رفیقم

[army] از ما آرمی ها میپرسید بی تی اس چی داره که انقدر علاقه مندید بهشون ؟ چی ازشون بهتون رسیده؟ باید بگم که از وقتی صدای نامجون رو شنیدم ، فهمیدم زندگی چقدر میتونه زیبا باشه ..🥲 جین با لبخندش همیشه حالم رو خوب میکنه و شوگا با کلامش به من یاد میده که درد و سختی ها رو میشه تبدیل به قدرت کرد 🥲 مگه میشه انرژی بی پایان هوپی رو فراموش کرد ؟ اونی که همیشه منو تشویق میکنه به شادی و رقص 🥲 جمن با احساساتش به قلبم نزدیک میشه و وی با صدای دلنشینش منو از غم و ناراحتیام دور میکنه و میبره یه دنیای دیگه 🥲 کوکی بهم یاد میده هیچ وقتِ هیچ وقت تسلیم نشم و همیشه دنبال رویاهام برم ..🥲 نگید لطفا آرمی ها بچن .. ما هممون اهداف بزرگ خودمونو داریم ..هر آدمی نیاز به یه الگو و نقطه قوت داره که خب برای ما این هفت تا پسر هستن 🥲💜دنیای ما با بی تی اس رنگی شده 🥲 تویی که تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی یه جمله یادگاری برام بنویس ؛ تو دفترم یاد داشت میکنم ..🥲🫂

بیشتر ببینید
فوت شدن؟

آره

[army] از ما آرمی ها میپرسید بی تی اس چی داره که انقدر علاقه مندید بهشون ؟ چی ازشون بهتون رسیده؟ باید بگم که از وقتی صدای نامجون رو شنیدم ، فهمیدم زندگی چقدر میتونه زیبا باشه ..🥲 جین با لبخندش همیشه حالم رو خوب میکنه و شوگا با کلامش به من یاد میده که درد و سختی ها رو میشه تبدیل به قدرت کرد 🥲 مگه میشه انرژی بی پایان هوپی رو فراموش کرد ؟ اونی که همیشه منو تشویق میکنه به شادی و رقص 🥲 جمن با احساساتش به قلبم نزدیک میشه و وی با صدای دلنشینش منو از غم و ناراحتیام دور میکنه و میبره یه دنیای دیگه 🥲 کوکی بهم یاد میده هیچ وقتِ هیچ وقت تسلیم نشم و همیشه دنبال رویاهام برم ..🥲 نگید لطفا آرمی ها بچن .. ما هممون اهداف بزرگ خودمونو داریم ..هر آدمی نیاز به یه الگو و نقطه قوت داره که خب برای ما این هفت تا پسر هستن 🥲💜دنیای ما با بی تی اس رنگی شده 🥲 تویی که تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی یه جمله یادگاری برام بنویس ؛ تو دفترم یاد داشت میکنم ..🥲🫂

بیشتر ببینید
بمیرم..روحش شاد..فک کنم قبلا گفتی..وای ارهههچ فاکیه حافظم..هوم همونی ک افتاده..

آره خودشه 

ممنون 

بیشتر ببینید
@accidental_genius @نیکوتین_من @آیووو75 @ارمیناز @emellli عید همتون مبارک امیدوارم 1404 بهترین ...

سلام قشنگممممممم عیدت مبارک سال خیلی خیلی خوبی برات باشه امسال بوس به اون صورت ماهت خوشگله من نمیدونی چقد خوشحالم از اینکه باهات اشنا شدم خواهر کوچولوی من💜

17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون  403/20  قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤
بیشتر ببینید
سلام قشنگممممممم عیدت مبارک سال خیلی خیلی خوبی برات باشه امسال بوس به اون صورت ماهت خوشگله من نمیدون ...

مرسییییی فداتشم انشالله توهمممم💜💜لپ فندقو هم از طرف من ببوس کیوت خانمممم🥲

[...ARMY...] 

هوم...ایدا میشه بیای پیوی..

اوم بله

«از من می‌پرسی در چه حالی؟  و پاسخ از چشم‌هایم می‌ریزد روی گونه‌ام..  عمیق‌تر از سیاهی شب،  دردی در سینه‌ام نشسته که هر روز بیشتر می‌شود..  سکوتی تلخ،  که تنها آینه‌ای از تنهایی‌ام است..»                ناشناس  ؛                                      https://daigo.ir/secret/1727265412

بیشتر ببینید
خدانکنههههایشالااااااا💜💜دخترههعه من عکس نامزدیتو ندیدم تهشقهرممممم😭

قربونت برم من😍🥲🥺شفتالوووو

ایدی تلتو بده  تو خصوصی میفرستم🥲

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎

اوووووخووودااااااا قربونت برم منننن عید تو هم مبارکککک😭🥹🫶🥲❤️❤️❤️❤️قول میدم امسال متعهد تر از پار ...

بوس بهت زیبا🥹💕

دست رو لینو نزار تو اصلا حرمسرا داشته باش😭😂😂

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎