2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 707668 بازدید | 203904 پست
😂😂😂🤣😂به پروف منم چند بار گیر دادن این زنه یا مرد🗿🗿🗿🥸😭🤣🤣

یه بار فلیکس رو با ماسک گذاشته بودم

یکی عکس رو برداشت سرش تاپیک زد کلی دعوا شد

فک کنم سر عکس کچل هیونجین دست کم یه 3 الی 4 سال تعلیق بخورم🥴😂

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

یه بار فلیکس رو با ماسک گذاشته بودمیکی عکس رو برداشت سرش تاپیک زد کلی دعوا شدفک کنم سر عکس کچل هیونج ...

وااااااااااا🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿

چقدر منطقی🥸🥸😂

همسر رسمی هان ته سان متاهل و متعهد💅🏻💖

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا اون سفیده رو گفتیم کتازه دومی هم خوب بود😭

واقعا حالا که فکر میکنم چطوری با تعریف کردن و انتخاب کردنشم عکسه رو نابودش کردید!!!

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

وااااااااااا🗿🗿🗿🗿🗿🗿🗿چقدر منطقی🥸🥸😂

همون بحث همیشگی هیترا که شبیه دختراس و فلان

تازه با ماسکم بود نمیدونم شاید علم غیبی چیزی داشته یا شاید همون حس ششم معروف بوده😔😂

واقعا حالا که فکر میکنم چطوری با تعریف کردن و انتخاب کردنشم عکسه رو نابودش کردید!!!

چیشد مگ؟ اصن من دیگ هیچی نمیگم

این خط |

اینم نشون /

خیلی هم بدی 

بد

بد

بد

بیتربیت🖕🏻🖕🏻🖕🏻🖕🏻

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

همون بحث همیشگی هیترا که شبیه دختراس و فلانتازه با ماسکم بود نمیدونم شاید علم غیبی چیزی داشته یا شای ...

ای وای شبیه دختراس چنگده ناراحت شدیم😔😔😔😔😔😔😔😔😔😂😂😂😂😂

ای وای شبیه دختراس چنگده ناراحت شدیم😔😔😔😔😔😔😔😔😔😂😂😂😂😂

خیلی:(🤣🤣🤣

یادت باشه یه استی هیچوقت بحث نمیکنه با گفتن AYE DOMINO 🗣 صحنه رو ترک میکنه👌😂😂

آخه اونکه معنیشو نمیفهمه حرصم میگیره

ولی خب کلا اهل بحث نیستم محترمانه جوابشو دادم ولی اون جواب نداد بی ادب😒😂

راستی 6 کامنت دیگه تعداد پستاتو 5 رقمی میکنه😅

آخه اونکه معنیشو نمیفهمه حرصم میگیرهولی خب کلا اهل بحث نیستم محترمانه جوابشو دادم ولی اون جواب نداد ...

😂😂🤣🤣🤣همین که نمیفهمن بیشتر حرصشون میده حال میده🤣🤣😂دقیقاااا ولشون کن بابا کی به کیه 

واو ماشالا بهم 🗿🗿😂😂😂

😂😂🤣🤣🤣همین که نمیفهمن بیشتر حرصشون میده حال میده🤣🤣😂دقیقاااا ولشون کن بابا کی به کیه واو ماشال ...

اینجوری هم میشه ازش لذت برد😁😂

آره بابا قرار بود به نظرشون اهمیت بدیم اصلا کیپاپ رو به چشم نمیدیدم

آره واقعا ماشالله؛اول فکر کردم شاید زودتر از من عضو شدی

بعد دیدم تاریخ عضویتمون خیلی بهم نزدیکه ولی تعداد پستامون اختلاف فاحشی داره 😂

نمیدونم چرا یهو نظرم جلب شد ولی خب آره 5 رقمی شدنتو تبریک میگم💖💖👏

اینجوری هم میشه ازش لذت برد😁😂آره بابا قرار بود به نظرشون اهمیت بدیم اصلا کیپاپ رو به چشم نمیدیدمآر ...

اره بابا ولشونننن کننننن کی اهمیت میده اونا تایید کنن

پشمام فقط دو روز فاصله داریم😂😂😂🥲💖

تازه من این همه زر میزنم کسی منو اینجا نمیشناسه😂😂😂

اره بابا ولشونننن کننننن کی اهمیت میده اونا تایید کننپشمام فقط دو روز فاصله داریم😂😂😂🥲💖تازه من ا ...

واقعا کسی رو نمیشناسی؟!

خب میتونی از من شروع کنی

من سایه ام عزیزم از آشناییت خوشبختم💖

واقعا کسی رو نمیشناسی؟!خب میتونی از من شروع کنیمن سایه ام عزیزم از آشناییت خوشبختم💖

ای قربونت برممم مننن

چه اسم قشنگییییییی🥲💖💖💖💖

منم زهرا ام💋🩷

ای قربونت برممم منننچه اسم قشنگییییییی🥲💖💖💖💖منم زهرا ام💋🩷

خدانکنه عزیزم💖

مرسی لطف داری💖

زهرا به معنی روشن و درخشان؛تضاد همیم که😅💖

جدا خیلی وقت پیش میخواستم بهت بگم گفتم شاید بی ادبی باشه اینقدر سریع ازت بخوام آشنا شیم