2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 706254 بازدید | 203611 پست
حیقیقیت تیلخی میدینیم🚬

واییییی🤣🤣🤣

بعد میگه بامزه و کیوت نیستم

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واییییی🤣🤣🤣بعد میگه بامزه و کیوت نیستم

کوفت 

بله نیستم😌

از بس به تلخ گفتم تخل فک کردم توهم نوشتی حقیقت تخله، پشمام ریخ😔📿

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

نفرمایید بزرگی شماست عزیز جان❤️

اوه *خجالت فراوان

ممنون خیلی لطف دارید💖

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

به به چه چای دم نکشیده ای 😐😂ببخشید نفهمیدم چه گفتین زبان جدیده

همین و بخور خداتم شکر کن، تاپیک بغلی همینم نمیده😒🔪

اَخس تَفوریلا=استغفرالله 😔📿

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

نگران نیستم😌نینی یار فابمه😌

به حق چیزای ندیده و نشنیده📿

نیاز دارم همین الان پست بذاری تگشون کنی تا باور کنم

به حق چیزای ندیده و نشنیده📿نیاز دارم همین الان پست بذاری تگشون کنی تا باور کنم

بیتربیت ینی من دروغ میگممممم

وایسا 

اهم اهم 

@niniyar_5   سلام نینی یار جووونممم🥺🎀

خسته نباشیییی🥺🎀

حالتون خوبه؟🥺🎀

چخبرا؟🥺🎀

کوفت بله نیستم😌از بس به تلخ گفتم تخل فک کردم توهم نوشتی حقیقت تخله، پشمام ریخ😔📿

وای نه ببین من واقعا ادبیاتو دوست دارم 

هرچقدرم کیوت باشی نمیتونی داغونش کنی🙄😂