2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 697216 بازدید | 200868 پست
ن بابا دور از ذهن نبود برام، ولی خب شوک برانگیز بود درسته، همیشه چیزای تلخ وجود داره

به عنوان کسی که تا انتهای تلخی رو هم کاوش کرده،بهت پیشنهاد میکنم روی شیرینی های این ارتباط تمرکز کنی

مثل خودمون تو دت دت،اینکه چقدر مثل همیم

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙   ✯ღ☆☆꧁༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒꧂☆☆ღ✯ـ  ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙             

به عنوان کسی که تا انتهای تلخی رو هم کاوش کرده،بهت پیشنهاد میکنم روی شیرینی های این ارتباط تمرکز کنی ...

درسته، تلخی و شیرینی باید ی اندازه باشه

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آها راستی یادم رفت این رو هم راجب نامجون اضافه کنم اون لیریک آهنگی که نامجون استوریش رو گذاشت و راجب ...

عذرخواهی کرد؟!من متوجه نشدم چون قبل تر این دست اخبار رو بیخیال شدم

چند وقت پیش هم یکی از آیدلا با لباسی که روش عکس کعبه بود تو لایو رقصیده بود که اونم خیلی هیت گرفت

احتمالا بخاطر سیاست کمپانی برای دیده شدنشونه

میفهممت گلم؛لازم نیست افکارتو در قالب منطق بپذیری

این دنیا هیچیش منطقی نیست،اون چیزی که به نفع روح، ذهن،روان و زندگیته رو بپذیر

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙   ✯ღ☆☆꧁༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒꧂☆☆ღ✯ـ  ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙             

امممممسرتم بنداز پایین😔

دیگه چی

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

دیگه چی

اممممم

امممممممممم

اممممممممممممممم 

دیگ اینکه همین

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

😂😂

خودت خنده داری🔪

من قرار نیست چیزی که اذیتت میکنه رو بهت بقبولونمدیدم اطلاعات خوبی داری و کاملا منطقی و بدون تعصب و خ ...

خیلی از تو بابت تعریفت ممنونم ببخشید که زیاد نتونستم این بحث رو ادامه بدم ولی لذت بردم خیلی وقت بود که با یه نفر اینطور حرف نزده بودم حتی خواهرم 

حق باتوعه تحلمو بالا میبرم 

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

واقعا از ته دل ناراحتی بابتش؟!امیدوارم اینطوری نباشه چون خودمم همینکارو کردم😅منم واقعا خوشحالم که ب ...

نه اینطورا هم نیست دیدگاهم مثبته من همیشه خوشخالم که کی پاپر شدم حتی با اینکه یه زمان هایی دلخور شدم ولی ارزشش رو داشت 

نمیدونم چطور باید ازت تشکر کنم 

تو هم واقعا شخصی هستی که باعث ذوق بیشتر شخص مقابلت برای ادامه دادن میشی منطقی و عمیق هستی آدمایی که همچین ویژگی رو دارن دوست دارم 

بی خیال اشکالی نداره این که تقصیر تو نیست💜

البته که همین طوره 

منم خوشحالم

خیلی از تو بابت تعریفت ممنونم ببخشید که زیاد نتونستم این بحث رو ادامه بدم ولی لذت بردم خیلی وقت بود ...

حقیقت بود عزیزم

من با خیلیا راجب این مسائل حرف زدم، تو تلگرام و با دوستام و حتی مامان بابام😅

هیچکدومشون به اندازه تو عالی نبودن تو این بحث

عذرخواهی کرد؟!من متوجه نشدم چون قبل تر این دست اخبار رو بیخیال شدمچند وقت پیش هم یکی از آیدلا با لبا ...

نه عذر خواهی نکرد 

تو که نامجون رو میشناسی حتی همون موقع که یه ماجرایی بین آرمی ها و اون مجری پیش اومده بود و فندوم هم مقصر بود نامجون به عنوان لیدر ازش عذر خواهی نکرد و باعث شد قضیه برعکس بشه 😂

از وقتی که بیشتر به قلبم اهمیت میدم حال بهتری دارم..

امممممامممممممممماممممممممممممممم دیگ اینکه همین

اممممم؟

خودت خنده داری🔪

نوچ

اممممم؟

اممممممم

نوچ

ن تروخداااا منم پس😐🔪