2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 703412 بازدید | 202814 پست
دقیقا

متاسفم عزیزم

برای منم خیلی سخت بود خیلی زیاد

تا جایی که حتی شخصیتمم تغییر داد

ولی لازم بود

بگرد تو زندگیت،ببین کجا لازمه این حقایق رو بپذیری...

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

عمیقا باهات موافقم؛گروه هایی مثل استری کیدز واقعا تلاش میکنن و حسابشون از بقیه جداستولی اگه اونام نب ...

یه جاهایی البته یه وقت هایی بهش گفتم که کاش من رو سمت کی پاپ نمیکشوندی ولی خب چون با شوخی و خنده گفته میشه زیاد کش دار نمیشه

از صحبت کردن باهات خیلی خوشحالم مخصوصا وقتی دقیقا همون حرفایی رو میزنی که خیلی زیاد بهشون.. بار ها و بار ها فکر کردم 

ولی خب ادامه دادن این بحث فقط بهم ثابت میکنه من هنوز نتونستم کنار بیام و این اذیت کننده اس...  ببخشید..

بحث بحث پوله فقط..

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب ادم باید حقایق هم بپذیره، ولی بعضی وقتا اینقد ممکنه درد آور باشه برات ک هربار یاد آوریش باعث بهم ...

درست میگی

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

متاسفم عزیزمبرای منم خیلی سخت بود خیلی زیادتا جایی که حتی شخصیتمم تغییر دادولی لازم بودبگرد تو زندگی ...

ن بابا دور از ذهن نبود برام، ولی خب شوک برانگیز بود 

درسته، همیشه چیزای تلخ وجود داره 

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

و اینکه اشتباه نمیکنی؛بیگ هیتی از وقتی که هایب شده فقط پول رو میبینه

آره

درست میگی

بله، حالا ی نفس عمیق بکش برو مومنت پیدا من😔

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

درد 

سرطاااان

کن*

منم از شما بابت سیای های پیاپی تشکر میکنم🤝🏾

از بابتش متاسف شدم ولی خوبه که حالا میدونی

چیزی که من رو اذیت میکنه دلیل آرامش منه عجیبه !!!

من از خودش به خودش پناه میبرم😂🗿

از بابتش متاسف شدم ولی خوبه که حالا میدونی

قبلا هم میدونستم، عیش😔

🤣😭وایییی اقا قضیع کلثوم و اکبر و صغرا تقصیر اینه@mr_kim

خب بلاخره حقیقت تلخه دیگه باید اسم واقعیتونو بپذیرید😔

Tu m’as dit “J’ai rendez-vousDans un sous-sol avec des fousQui vivent la guitare à la mainDu soir au matin”Alors je t’ai accompagnéeOn a chanté, on a danséEt l’on n’a même pas penséÀ s’embrasser…
چیزی که من رو اذیت میکنه دلیل آرامش منه عجیبه !!!من از خودش به خودش پناه میبرم😂🗿

میگه ک 

تو خود دردی و خود درمانی😔🤝🏾

(احساس میکنم ی جاهایی از شعر و نگفتم، اگ جرعت داری بگو اشتبا گفتم🔪)

عمیقا باهات موافقم؛گروه هایی مثل استری کیدز واقعا تلاش میکنن و حسابشون از بقیه جداستولی اگه اونام نب ...

آها راستی یادم رفت این رو هم راجب نامجون اضافه کنم 

اون لیریک آهنگی که نامجون استوریش رو گذاشت و راجب اسلام بود 

تا یه جاهایی میشه حق رو به خواننده ی اون آهنگ داد ولی در هر صورت نامجون چون لیرکشو استوری کرد خیلی هیت گرفت 

نمیخوام دفاع کنم 

ولی من همون آدمی ام که وقتی نامجون برای توضیح راجبش لایو گذاشت و گفت قصو اون توهین کردن به اسلام نبوده و توهینی نکرده 

حاضر بودم همون لحظه برای جذابیت اون مرد با سر تراشیدش بمیرم😂🫠

نمیدونم اسمم رو چی میذاری ولی به هر حال من همینم 

نمیتونم از کسی که احترام گذاشتن رو بهم یاد داده عیب بگیرم 

قبلا هم میدونستم، عیش😔

چی بگم به تو😂

میگه ک تو خود دردی و خود درمانی😔🤝🏾(احساس میکنم ی جاهایی از شعر و نگفتم، اگ جرعت داری بگو اشتبا گف ...

شعر جدیدی سروده شد به کل