2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 706147 بازدید | 203583 پست
دارم گوشش میدم حس میکنم آشناس ولی من تا به حال روسی گوش ندادمگفتی روس ان؟

هیم

اره روسیه

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

میدونم بابا از اینا زیاده

🤦

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این آقازاده رو خوب اومدی معمولا دورگه های پولدار بی استعداد که با یکم حاشیه شهرتو بدست اوردن رقصشون ...

همش درسته و میدونی مشکل اصلی چیه؟!

اینکه حتی هیچ تلاشی برای الگو بودنم نمیکنن

آزادانه رفتارای سمی رو ترویج میدن و افتخار میکنن

زمانی هم که ازشون انتقاد میکنن خودشون رو قاطی آیدلای با لیاقت میکنن و مظلوم نمایی فراوان...

حتی جدیدا بینشون مد شده هر چی سمی تر باشن،توجه بیشتری از رسانه ها میگیرن

ذره ای براشون مهم نیست هیت بگیرن و فقط از اینکه اسمشون سر زبونا باشه خوششون میاد

راجب استعداد هم که رسما همه کنسرتا لیپ سینکه و از نشون دادنشم نمیترسن

یکیشون گفته بود که لیپ سینک یه سبکه😂

منم به خواهر کوچیکم کیپاپ رو معرفی کردم ولی از همون اول همه حقایق رو رک و پوست کنده گذذاشتم کف دستش که آسیب نبینه

بخاطر همینم خیلی عادی تر و عالی تر از منی که نمیدونستم، باهاشون برخورد میکنه

بی تی اس دیگه تکرار نمیشه:)

ولی قبل سربازی خیلی همه چی بهتر بود

راستش من سر آهنگ سون و تری دی جونگ کوک حس کردم یه چیزایی تغییر کرده

که با رسوایی های هایب مطمئن شدم اونا هم درگیر سیاست کمپانی شدن

بیگ هیت از وقتی که هایب شده دیگه مثل قدیم نیست

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

هیماره روسیه

چقدر زیباست این آهنگ 

واقعا احساسی شدم فکرشو نمیکردم 

یه حس آشنا داره 

اسمشون کی بودد؟

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

چقدر زیباست این آهنگ واقعا احساسی شدم فکرشو نمیکردم یه حس آشنا داره اسمشون کی بودد؟

خیلی قشنگه واقعا، بی کلام پشتش هم پیدا کردم از یجایی اینقد قشنگ بود😂😭

رئوف و فایک

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

میخوای بگی تهکوک فن سرویسه ؟ببین آره اینو قبول دارم قبول دارم که داستان شیپ ها رو اصلا خودشون درست ک ...

برای منم آسون نبود ولی عمیقا معتقدم یه حقیقت تلخ بهتر از یه تلخی بی پایانه!!!

از گول زدن خودم خوشم نمیاد

منم خوشم نمیومد قبول کنم که فن سرویسه ولی نمیتونم جلوی منطقم رو بگیرم

خودتم همشو قبول داری و حرفی نمیمونه

منم قبول دارم تهیونگ یجورایی از کمپانی طرد شده و کاملا مشخصه از خط فکری جدید بیگ هیتی که تبدیل به هایب شده پیروی نکرده که حذفش کردن

برای کامبکش رسما هیچ پروموتی دریافت نکرد

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

همش درسته و میدونی مشکل اصلی چیه؟!اینکه حتی هیچ تلاشی برای الگو بودنم نمیکننآزادانه رفتارای سمی رو ت ...

آه اصلا حرفشو نزن که از تصورش بد جور به خنده میفتم 😂😂😂

از کی پاپ دو سه تا گروه خوب مونده که اونا برن مطلقا نابود میشه و هیچی ازش نمی مونه 

برچسب جهانی بودنشون هم دود میشه و فقط میمونه برای کره ی جنوبی که اون هم مطمئنم خیلی از درون خودشونم استقبال نمیشه 

نه من نباید اینو میشنیدم 😂😂 تا چقدر فیک؟ صدات اون همه دستکاری شده کارت فقط لب زدنه اسم خودشونم گذاشتن آیدل 

همیشه قدردان خواهرم هستم...

هیچ وقت...

من وقتی آهنگ سون اومد باورم نمیشد این لیریک از جونگ کوک باوزپرکردنی نبود 

و بعدشم تری دی 

ولی بذار صادقانه یه چیزی رو بگم دنیا خیلی تغییر کرده همچنان در حال تغییر هم هست اگه میخوای عقب نمونی باید باهاش بدوئی 

اونا دارن رقابت میکنن با آمریکایی هایی که با لیریکای جنسی طرفدارای زیادی هم دارن 

دقت کرده باشی همکاری های اعضا همه شون با تاپ هاست 

هایب راه سختی رو نمیره با برند کار میکنه از نظرم کارش اشتباه هم نیست 

قبول داری زمانی که بیگ هیت هنوز هایب نشده بود انگار حالمونم بهتر بود ؟ برنامه ها جذاب تر بودن همه چی بهتر بود 

البته شاید اشتباه میکنم

خیلی قشنگه واقعا، بی کلام پشتش هم پیدا کردم از یجایی اینقد قشنگ بود😂😭رئوف و فایک

مرسی که بهم معرفیش کردی آره نازه 

آهاا

مرسی که بهم معرفیش کردی آره نازه آهاا

خوشحالم ک خوشت اومد🥲😂🎀

برای منم آسون نبود ولی عمیقا معتقدم یه حقیقت تلخ بهتر از یه تلخی بی پایانه!!!از گول زدن خودم خوشم نم ...

خواهرم همیشه میگه میگه که ویکوک فن سرویسه 

ولی من نمیخوام قبولش کنم 

واقعا نمیخوام تصور این همه سال قبول داشتن یه چیزی که بعدش تبدیل بشه به یه دروغ مریض قلبمو پاره پوره میکنه 

من واقعا روی این موضوع عمیقا حساسم 

نه برای اثبات اینکه بهم برچسب توهمی و تعصبی بزنن 

برای اینکه من اعتماد کردم 

من همراه شدم حمایت کردم 

و منتظر موندم 

فکر کنم نزدیک به ۶ یا ۷ ساله فقط تهکوکرم درست چند سالی بعد از آرمی شدنم 

خیلی عذاب آوره میدونی..

آره فقط یه عکس ساده توی ویورس گذاشتن براش...دریغ از هبچ اطلاع رسانی

خوشحالم ک خوشت اومد🥲😂🎀

قفلیم شد

قفلیم شد

من وقتی بار اول گوشش کردم:

لنتیا اینا چ حقایقی بود

درسته میدونستم یخوردش و 

ولی همش باهم🤝🏾💔

من وقتی بار اول گوشش کردم:

صدای اولی چقدر روح انگیزه🫠

و وقتی با هم میخونن>>>>

اون آخرش واههه

صدای اولی چقدر روح انگیزه🫠و وقتی با هم میخونن>>>>اون آخرش واههه

صداشون قشنگه کلا و اون بی کلام پشتش هم خیلی توش اثر گذاشته، وای این اهنگ واقعا معرکس اصن