2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 706139 بازدید | 203583 پست
شخصیتش و وایبش خودِ خودِ تهیونگه اصن خدااااس این بشر 🥲

یادته یکزمانی تو تاپیک بهش میگفتیم وایب تهیونگ میدی

این دختر خیلی عاقله خیلی

ولی به همون دلیلی که گفتم فعلا تگش نمیکنم😐🤣🤣🤣

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره ولی یه بنده خدایی پارم میکنه درجریانی که🙄😂مازنیارو خیلیی دوست دارم وایب خوبی دارن

🤣🤣🤣🤣👍🏿

ای جان 

منم مشدیا رو دوس دارم عسل میدونههههه لهجه مشدیو یاد گرفتم با سختی بسی زیاد 😔🤣

[army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>

اره دیگ سیسی یسری چیزا ذاتین 🗿

ذیتین🙄

باشه ولی تو کوچولویی😌🤣

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

هنوز دارم فکر میکنم تصمیم سختیه😔😂بیشعوره چون خواهر 😂

گوجو 😔🤣👍🏿

میخوام یچی بگم باز نینی یار بیاد تعلیقم کنه 😔🤣

خودت فهمیدی چی میخواستم بگم دیگ 😔🤣

[QUOTE=366307879]گوجو 😔🤣👍🏿 میخوام یچی بگم باز نینی یار بیاد تعلیقم کنه 😔🤣 خودت فهمیدی چی میخواستم بگم دیگ 😔 ...[/QUOTE

وای شت

اره اره فهمیدم هیچی نگو😔🤣

یادته یکزمانی تو تاپیک بهش میگفتیم وایب تهیونگ میدیاین دختر خیلی عاقله خیلیولی به همون دلیلی که گفتم ...

هر گوهی میخوام بخورم اولین نفر بهش میگم هیچوقت پشیمون نمیشم از کاری ک اون میگه و انجامش میدم 🤣🤣🤣

انشالله ۴۰۴ تگش میکنی 🥲

انقد گاوه آن نمیشه تو نی نی سایت 😭🤣

هر گوهی میخوام بخورم اولین نفر بهش میگم هیچوقت پشیمون نمیشم از کاری ک اون میگه و انجامش میدم 🤣🤣🤣ا ...

اره همیشه حرفاش و نصیحتاش کمکاش همش درستن🥲🥲🥲

انشالله 🥲😁

چرا لابد سرش شلوغه خببب