2777
2789

سلام به همگی

تا حالا عذاب وجدان چیزی یا اتفاقی باهات مونده؟؟

مثلا حس کنین باعث و با.ن.ی اون اتفاق شمایید؟؟

چیکار کردین بهتر شدین؟؟

یه هفته پیش مامانم تشنجش با وجود مصرف دارو برگشت و من قبل یه روز با بابام دعوام شده بود و اون ناراحت شد

بعد اون اتفاق مامانم تشنج کرد

الان هر کاری میکنم عذاب وجدان اون اتفاق از ذهنم نمیره

همش حس میکنم باعث و با‌نیش منم و دل مامانمو شکوندم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره خیلی شبی که همسرم فوت شد چراخابیدم!منکه هرشب بیداربودم چرااون شب خابیدم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
اره خیلی شبی که همسرم فوت شد چراخابیدم!منکه هرشب بیداربودم چرااون شب خابیدم!

خییلی متاسفم🥺

روحش شاد

ولی این یکی دست تو نبود

براش مقدر شده و تو کاری از دستت برنمیاد

خییلی متاسفم🥺روحش شادولی این یکی دست تو نبودبراش مقدر شده و تو کاری از دستت برنمیاد

مچکرم عزیزم شاید اگه بیداربودم میرسوندمش بیمارستان زنده میموندشاید اون شب نمیخابیدم مراقبش بودم فشارخونش بالانمیرف و سکته نمیکرد!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
مچکرم عزیزم شاید اگه بیداربودم میرسوندمش بیمارستان زنده میموندشاید اون شب نمیخابیدم مراقبش بودم فشار ...

باور کن فقط داری خودتو عذاب میدی

اون اتفاق رو خدا براش از قبل نوشته و تو حتی اگه بیمارستان میرسوندیش بازم می افتاد

تنهایی خیلی بده؟؟

لابد فشار زیادی رو داری تحمل میکنی

کاش میتونستم کمک حالت باشم و حال دلتو خوب کنم