2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 706147 بازدید | 203583 پست
لنتیا اینا چ حقایقی بوددرسته میدونستم یخوردش و ولی همش باهم🤝🏾💔

همیشه بحث با خواهرم هم انقدر طولانی  و خیلی بیشتر البته و وحشتناک میشه 

کوچیکتر که بودم آخرش گریمم میگرفت 😂

ولی میدونی چی تغییر نکرده؟ میدونم من همش رو میدونم ولی آخرش بعد از هر بار بازم میگم تهکوک فور اور...🫠 :)

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

صداشون قشنگه کلا و اون بی کلام پشتش هم خیلی توش اثر گذاشته، وای این اهنگ واقعا معرکس اصن

نمیدونم تاثیر آهنگس؟ حس میکنم یه حلقه رو چشامه که دیدمو تارش کرده😂

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همیشه بحث با خواهرم هم انقدر طولانی و خیلی بیشتر البته و وحشتناک میشه کوچیکتر که بودم آخرش گریمم می ...

وای واقعا گریه هم داره، یجوری شدم اصننن 

هضمش سخته، منم ترجیح میدم حفظش کنم حتی ب دروغ..

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

نمیدونم تاثیر آهنگس؟ حس میکنم یه حلقه رو چشامه که دیدمو تارش کرده😂

احتمالا اهنگ و این حرفایی ک میزنین✓

واقعا اشک آوره ولی آهنگه

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

وای واقعا گریه هم داره، یجوری شدم اصننن هضمش سخته، منم ترجیح میدم حفظش کنم حتی ب دروغ..

هی دونسنگ آروم بگیر 

منو برگردنین زمانی که نمیدونستم شیپ کردن چطور حتی تلفظ میشه😂

احتمالا اهنگ و این حرفایی ک میزنین✓واقعا اشک آوره ولی آهنگه

فراری ازش نیست هر سری یه جوری 

آرامش داره

هی دونسنگ آروم بگیر منو برگردنین زمانی که نمیدونستم شیپ کردن چطور حتی تلفظ میشه😂

متاسفانه امکان فلش بک وجود نداره، ما تو زندگی واقعی هستیم ن سریال😔

آه اصلا حرفشو نزن که از تصورش بد جور به خنده میفتم 😂😂😂از کی پاپ دو سه تا گروه خوب مونده که اونا ب ...

عمیقا باهات موافقم؛گروه هایی مثل استری کیدز واقعا تلاش میکنن و حسابشون از بقیه جداست

ولی اگه اونام نباشن رسما کیپاپ فلجه

درواقع اینکه مردم خودشون استقبال نمیکنن یه حقیقته!!!

تو کره جنوبی کیپاپ رو درگیر سیاست کردن و درواقع یه جور پوشش برای کله گنده هاشونه

خیلی خوبه که از اینکه خواهرت بهت کیپاپ رو معرفی کرده ناراحت نیستی

بعضی قتا فکر میکنم شاید نباید استری کیدز رو به خواهرم معرفی میکردم

ولی از اونجایی که گروه با لیاقت و کم حاشیه ای هستن،باعث میشه کمتر احساس گناه کنم

آهنگ سون و تری دی و همینطور آهنگی که توش مستقیما به مسلمان ها توهین شده بود و توسط نامجون پخش شد

ببین کاری ندارم که اسلام چطوریه و واردش نمیشم ولی فکر نمیکنم برای کسایی که تو سازمان ملل دم از برابری و برادری میزدن اینکار درست باشه

هنوزم فکر میکنم شاید اون هایب احمقه که با قاطی کردن خودش با هالیوود داره سعی میکنه چند برابر بیشتر پول پارو کنه

لیریکای جنسی واقعا طرفدارای درست درمونی ندارن!!!

از طرفی این سبک آهنگا و موزیک شو ها زود دراپ میشن و هیچ اصالت موسیقایی نداره

هالیوود خودش کلی رسوایی داره که این اواخر سر ماجرای دیدی و... خیلی بدتر شده،نمیفهمم چرا درست تو این زمان سعی میکنن خودشون رو بهشون نزدیک کنن

اصلا به نفعشون نیست

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

فراری ازش نیست هر سری یه جوری آرامش داره

خب ادم باید حقایق هم بپذیره، ولی بعضی وقتا اینقد ممکنه درد آور باشه برات ک هربار یاد آوریش باعث بهم ریختنه دوبارت بشه 

هیم خیلی واقعاا

متاسفانه امکان فلش بک وجود نداره، ما تو زندگی واقعی هستیم ن سریال😔

ممنون که این حقیقت رو بهم سیلی زدی😂

آه اصلا حرفشو نزن که از تصورش بد جور به خنده میفتم 😂😂😂از کی پاپ دو سه تا گروه خوب مونده که اونا ب ...

و اینکه اشتباه نمیکنی؛بیگ هیتی از وقتی که هایب شده فقط پول رو میبینه

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

ممنون که این حقیقت رو بهم سیلی زدی😂

منم از شما بابت سیای های پیاپی تشکر میکنم🤝🏾

منم از شما بابت سیای های پیاپی تشکر میکنم🤝🏾

سیلی*

لنتیا اینا چ حقایقی بوددرسته میدونستم یخوردش و ولی همش باهم🤝🏾💔

منظورت اینایین که ما نوشتیم؟!

منظورت اینایین که ما نوشتیم؟!

دقیقا