2777
2789
عنوان

درمان افسردگی شدید کسی تجربه داشته

115 بازدید | 24 پست

سلام بچها تاپیکام هست

راحب افسردگی داداشم

الان داره دارو میخوره

علت افسردگی چیه؟

باید شرایط تغییر کنه تا ادم افسرده خوب بشه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با دارو یه عادت میشه 

که داروهای ضد افسردگی آدمو عین مرده متحرک میکنه 

کاش سعی کنه حالشو با رواش های دیگه خوب کنه سراغ این داروهای پر عوارض رفتن اشتباه محضه

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

علائمش چیه ک فکر گردین افسرده شده؟چندسالشه

۲۰سال

تو خودشه

زودرنج شده

میگه همچی واسم سیاهه

همش تو تختشه

به من گفت اگه خودکشی گناه نبود خودکشی میکردم

میگه از قیافع خودم تو آینده بدم میاد

میگه حس میکنم ی آدم دیگه شدم

مثلا میگه بزور باید بخندم

با دارو یه عادت میشه که داروهای ضد افسردگی آدمو عین مرده متحرک میکنه کاش سعی کنه حالشو با رواش های د ...

چه روش هایی؟

بایا مامانم میگن شور غصه چیو میخوری

هرکاری از دستمون براومده کردیم چرا بخودت ظلم میکنی

با دارو یه عادت میشه که داروهای ضد افسردگی آدمو عین مرده متحرک میکنه کاش سعی کنه حالشو با رواش های د ...

دقیقا همینطوره اصلا دارویی برای افسردگی نداریم اینا فقط روی بیماری رو میپوشونه عین مسکن برای دندون درد استارتر حتما یا رفتن پیش مغزواعصاب یا روانپزشک ک دارو تجویز کرده

خیلی وزن کم کرده

با قرصا اشتهاش بهتره خداروشکر

میگه حس میکنم تو ی باتلاقم هرچی دست و پا میزنم میرم داخل

چه روش هایی؟بایا مامانم میگن شور غصه چیو میخوریهرکاری از دستمون براومده کردیم چرا بخودت ظلم میکنی

باید دارو بخوره تا حالش خوب بشه بعدشم رواندرمانی .بدون دارو روش های دیگه جواب نمیده

چه روش هایی؟بایا مامانم میگن شور غصه چیو میخوریهرکاری از دستمون براومده کردیم چرا بخودت ظلم میکنی

من خودم طی دور مدرسه خیلی استرسم شدید شده بود همش سردرد بودم رفتم دکتر مغز و اعصاب دارو بهم داد میخوردم تا ساعت ۱۰ صبح که خوابم میومد تو مدرسه یه حالت عجیبی شده بودم بعد رفتم سرچ کردم مال افسردگی و حالت دو قطبی بود با اینکه میخوردم استرسه بود بازم ولی عوارضای اینم اضافه شده بود دیگه نخوردم نگاه بره روانپزشک یکم صحبت کنه آروم تر شه تا بفهمید دردش چیه

خیلی وزن کم کردهبا قرصا اشتهاش بهتره خداروشکرمیگه حس میکنم تو ی باتلاقم هرچی دست و پا میزنم میرم داخ ...

کاش فقط این قرصا رو ندین بهش بخدا این دو روز دیگه این قرصا رو نخوره داغون میشه

من خودم طی دور مدرسه خیلی استرسم شدید شده بود همش سردرد بودم رفتم دکتر مغز و اعصاب دارو بهم داد میخو ...

کمالگرایی داره بنظرم

عزت نفسش خیلی پایینه

همش میترسه در آینده بیکار بمونه

ترسای الکی

ولی شاید الکی نباشه