2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 706931 بازدید | 203747 پست
خیلی چیزا برای گفتن هست شاید به اندازه هشت سال؟!اگه راجب موضوع بخصوصی سوال داری مستقیم بپرس عزیزمخوش ...

گفتی تهکوک بهت وایب سابق رو نمیدن چون درگیر پشت برده ی کی پاپ شدن ؟ راجب این ذهنیتت میخوام بشنوم 

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

دوسانت بلند تریااا

169 170 دوسانته؟🥺😂

تو چرا یادت رفته؟؟؟؟🙄

اصلا قد منو با کی قاطی کردیییی؟؟؟؟😐😂

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودم همون موقع فهمیدم ولی خببببب فک نمیکردم یهو بیای اینجوری بگی اصن یهو جا خوردم 🤣🤣🤣

هوا خیلی گرمه هااا😭😭😭

꿈이 있다면 절대포기하지 마라 «🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘»

اون فقط یه ادیته😂

چرا ادیت چیز میزنی🙄

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

اونم من نکردم 😔🤣

کسی کمکت کرد ؟😔

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

😒☹️

چیه😔

مگه۱۶۷نبودییی😱۱۷۰؟؟بابا ستونننن

تاپیکم هنوز هست😔😂 توش نوشتم

۱۷۰ گاهی اوقات میشم ۱۶۹ در اصل😂😂😂

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

خیلی عجیب بود اصن، خوشم نمیومد ولی هیت هم نمیدادم، الان دوستم فهمید آرمی شدم پشمام ریخت میگف من این ...

حس میکنم آرمی شدی چون وقتش رسیده بود چون بهش نیاز داشتی 

شاید باورت نشه من اصلا علاقه ای ندارم کسی رو آرمی کنم به هیچ وجه 

ولی چن همون دختری که بهت گفتم یه سوالایی میپرسید و ذهنیت اشتباهی داشت 

منم هی حرف میزدم هی حرف میزنم هی حرف میزدم که این بفهمه 

ولی آخرش هیچی 😐🙌

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

ای بابا فدات شم که🫂🥲💜

اینطوری نگید