2777
2789
عنوان

دورهمی رفقا دت دت آی لایک دت 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻👀

| مشاهده متن کامل بحث + 708133 بازدید | 204000 پست
من هنوزم با تصور ذره ذره ی اون دستام میلرزه هاا میتونم درکت کنم ولی زیادم سختش نکن و باعث ناراحتی خو ...

بگردمت ....دارم فکر میکنم با چند نفر اینکارو کردم و باعث حال بدشون شدم ناخواسته.....

ته تلاشم بازم مثل ادم نمیشه احساساتم

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

عزیزم بگردم🥺😂

خدانکنه گلم💖

طیبیعیه این اتفاقا باید میوفتاد تا شخصیتم شکل بگیره💖

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙             

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدانکنه گلم💖طیبیعیه این اتفاقا باید میوفتاد تا شخصیتم شکل بگیره💖

درسته موافقم🥲🥲🥲

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

چنلای خبری کیپاپ و اطلاعات ساسنگ ها،که خیلی قابل اعتماد نیستن ولی از همه مهم تر رسوایی های علنیشون ب ...

نتیجه گیری درست و منطقی رو تو انجام دادی 

منم به نسبت سال های پیش از حواشی دور تر شدم و این خوب تره فکر میکنم 

فقط یه سوال برای حمایت ها پس چیکار میکنی ؟ فقط ویورس ؟ یعنی منظورم اینه وقتی یه ام وی جدید منتشر میشه چطور حمایت میکنی؟

ویورس فقط؟

هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها..‌.

اقا نظرتون دربارهinfpچیه

من از نظر نظر دادن راجب تایپ فقیرم فقط تایپ خودم یکذره می‌دونم 

راجب خودتم میتونم حرف بزنم😂

ولی طبق تایپ فقط میدونم احساسی تشریف داری🥲

بله میدونم مخصوصا اذر ماهی هم باشن که اصن اوفففخوشبختم دوست عسل😉🤝

من تو این زمینه نسبت به بهمن ماهی بودن هم نظرم 😔🤣

و من نیز خوشبختم نغمه خانوم ( عشق عسل ) 🥲🤣

[army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>

یاباب الحواعج😭

عخیی 😔

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

فلیکس و هیونجینوایب اوایل شیپ کردن تهکوک رو میدن بهماون موقع حس و حالش خیلی قشنگ بودنه ربطی به مینسو ...

الان نیست؟

_ یونگی اوپا، سال داره تموم میشه، اگه یه آرزو باشه که از ته دل بخوای برآورده بشه، اون چیه؟                                              Suga: خوشحال باشم، همین:)                                                     ناشناس ِ ، ....... ِ .. :)                                       https://daigo.ir/secret/1727265412

حاجیییی تو امضام بود اصن 😒🤣

پارههه من کور توهم که کلا آلزایمر و کور🫠🤣🤣

من برونگرام

من نیستم، اصلا اصلا

ذهن پاکی داری 😂🤦 اونجا اسم خودشو تو توییتر سرچ کرده بود🗿

کجاش پااکهه

واقعا؟ ینی چی؟😔